HypnotisE 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dostałem bana bez podstawnie i zwracam sie z uprzejmą prośbą o UB nie moge wrzucić ss ów bo ich nie posiadam. Gram w cs od 7 lat z 2 lata przerwa a zależy mi na biciu bf ranku na waszym serverze dziekuje .Pozdrawiam HypnotisE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A ja gram w csa 6 lat, i co ? WZÓR!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Minął czas na wstawanie ssów Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi