luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 1. Nick: .:Predator:.2. Imię: Łukasz3. Wiek: 174. Znajomość Amxx(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Zależy co i jak ale tak7. Czas spędzony na forum:ponad 4 godziny8. Opisać siebie: Jestem miły,kulturalny,lubie grać w cs'a ;d9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jak widzę jak goscie łażą po txt i biegają z aimem i wh to mi sie nie dobrze robi.A tak wgl to by był spokój na serwach chociaż10. Linki do reklam: http://cs-ego.com/forum/viewtopic.php?p=5302#5302 http://csowo.pl/watek-cs-classic-serwer http://cs-reddragon.pl/viewtopic.php?p=983#983 Mogę jeszcze zrobić więcej reklam i z bannerami ale dodam je jak moderatorzy innych forum je zaakceptują ;D 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wh--ssy : aim---demko -Gdy ktoś nadużywa micro; kick,upomnienie ban od 30 minut do 3 godzin -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie,kick,ban od 30 minut do 3 godzin12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam ~Wiek 15+ = JEST ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) JEST ~Minimum 20 godzin gry na serwerze JEST ~Kultura JEST ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Lecisz w chu i to ładnie... 7. Czas spędzony na forum: 75 godzin Z tego co widzę to masz ledwie ponad 3h... Dałbym Ci okres próbny ale pod jednym warunkiem,że nadrobisz czas na forum i zainteresujesz się trochę (chociażby działem Cod 45k. Bardzo aktywny na serwerze. @edit. Wystarczy,że znasz się na amxmodmenu. Filozofii nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Hmm konto na forum utworzone tylko do wrzucania ss'ów. Tak jak Danielek za okresem próbnym. @edit Wypowiedź w podaniu. Po co składasz podanie jak nie znasz amx??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 M@jki konto nie tylko do ssów, nie udzielam się ale czytam posty i wgl. Lecz jest mały wątek że tochę lipnie sie znam na amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Wystarczy zebys ogarniam Konsole ktora sobie zbindujesz pod klawisz i zebys znał komu za co ban i na ile .. Za okresem probnym jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja się dostosuję do decyzjii, a co do amx to się szkolę teraz wałaśnie w tym ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 NA NIE . Nie pamietasz wyzywałes mnie wczoraj -,- I ty chcesz miec admina taki przykład dawac graczom ? Nie @Edit Nie pamietasz . Wpadałes w moje miny , mowiłes niby ze w przejsciu Mapa de_nuke . Wyzywałes mnie od idiotów , cwelów wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 yyy... Romet ja cb nigdy nie wyzywałem i napewno nie wczoraj.... Nwm skąd to wziąłeś no ale dobra @edit Romet ja wpadłem wczoraj na twoje miny mowiłem tylko że to było w przejsciu i na tym zakończyłem. A ten co szedł ze mną to cb wyzywał ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Na Nie -3 razy wypowiedziałeś się w swoi podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 No to będzie 4 odpowiedz nigdzie nie pisze żeby się nie wypowiadać pod swoim po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 OO wolę zmienić zdanie. Na nie. Napisałeś że czytasz forum, to powinieneś wiedzieć o tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Musiałem przeoczyć @edit Ciaolin powinienem amx ogarnąc ponieważ już się szkoliłem co do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 5 razy wypowiedziałeś się w swoim podaniu, grasz dużo na serwerze, tylko pytanie czy ogarniesz amx. Jestem raczej na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 NA NIE + Warn za spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi