Romet 154 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Redaktor : Bohater: Cześć.Na początek przedstaw się nam,powiedz ile masz lat i gdzie mieszkasz. Siemano, nazywam się Daniel, mam 15 latek i mieszkam w Kraśniku (koło Lublina) Do jakiej szkoły chodzisz ? Do gimnazjum Dobrze się uczysz ? W miarę . Co lubisz robić w wolnym czasie ? Lubię grać w gry, interesuję się mechaniką , no i lubię pokopać w "gałe" Masz brata/siostre ? Nawet 2 Przedstaw nam je To tak Natalka- 20 lat i Magda- 26 No to masz fajne rodzeństwo Nomm , BARDZO Masz Zwierzęta ? Aktualnie nie ale planuję rybki Duże , małe ? Rodzaj ? Bojowniki 2 lub 3 <będzie ostro> xD hehe :smile-big: Masz swój ulubiony film ? A mam "Skyfal" i "Skazani na Sawshank" O czym one opowiadają? To tak Skyfall jest o BondzieA Skazani na Sawshank O takim człowieku, który został nie sprawiedliwie wsadzony do więzienia, a potem z niej uciekł Trenujesz uprawiasz jakieś sporty ? Lubię grać w siatkówkę i piłkę nożną Jakiego rodzaju muzyki słuchasz ? A wszystkiego po trochu :alien: Jak sie dziś czujesz ? A bardzo dobrze. Humor dopisuje Swięta tuz , tuz . Choinka ubrana ? W poniedziałek będzie Tak jak dokładnie pamietam . Masz posade admina servera , nie mylę się ? Nie mylisz się . Adminuję na DR Jak się czujesz z tą posadą ? Czuję się dobrze, pilnuję, aby każdy przestrzegał regulaminiu. Masz swojego ulubionego sportowca ? Mam xd Piotrek Żyła Też go lubie Co myslisz o osobach które łamia regulamin ? Takie osoby chcą zabłysnąć ale im się to nie udaje. Dla mnie są zerem. Może pare pytań o Counter-Strike 1.6 ? Dobrze Kiedy zaczołeś grać w cs'a ? Zacząłem jakoś jak miałem 11 lat, brat mi tą gre pokazał i tak się rospoczęła moja przygoda z cs'em Jeśli miałbys wybierac bron w cs'ie jaką byś wybrał ? AK, M4 lub AWPI dgl A ulubiona broń ? M4 Ulubiony Team w Counter-Strike ? Antyterroryści Ulubiona mapa ? dd2, inferno, rats1337 Z kim najlepiej dogadujesz sie w cs/grze ? DeatHRuN, Izka, SZERMAN, Magik, Romet , Shenzi, Krypton, Semii Powoli zblizamy się do konca naszegow wywiadu . Chcesz kogoś pozdrowic ? KryptonaShenziegoMadzięMagikaSemiegoIzkęVieniaDanielkaWitolaBlaze-_-Andreasa awupe I oczywiście Ciebie spx. Ok dzieki za pozdrowienia i za poswiecony czas. Wszystkiego najlepszego Ci zyczę w Swieta i Wszystkim uzytkownikom forum . Dziękuję Wzajemnie Życzymy wszystkim Wszystkiego Najlepszego i Udanego Sylwestra z okazji Świąt Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dobra Robota Jarek. Łap Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Są pozdrowienia, jest like. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 :smile-big: Fajnie wyszło xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Romet troszkę błędów do poprawienie. Ogólnie fajny wywiadzik, pozdrawiam również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dobrze wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Fajny ten wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Fajny wywiadzik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dla mnie bomba dobrane kolory . Wywiadzik fajnie się czytało. Lajkos . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi