PaPkUu 658 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Z okazji nadchodzących Świąt chciałbym wam złożyć serdeczne życzenia ! Małą gwiazdkę przed świętamiprzyjmijcię proszę z życzeniami,może spełni się marzeniebiałe Boże Narodzenielub, gdy przyjdzie Wam ochotaniech to będzie gwiazdka złotabo, gdy spada taka z niebawtedy zawsze marzyc trzeba.No, a jeśli tak się zdarzy,że srebrzysta Ci się marzymożesz także taką zdobyći choinkę nią ozdobić.Gwiazda, gwiazdce zamrugałai choinka lśni już cała,naszych marzeń jest spełnieniembo jest piękna jak marzenie.A pomarzyć czasem trzebakażdy pragnie gwiazdki z nieba.Jak obyczaj karze stary,według ojców naszych wiary,pragnę złożyć Wam życzeniaz dniem Bożego Narodzenia!Niech ta Gwiazdka Betlejemska,która wschodzi tuż po zmroku,przyniesie Wam moc szczęściai pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku! ps. Przepraszam za dział, nie wiedziałem gdzie napisać. Nie było mnie długo na forum, bo niestety przytłacza mnie praca. Ale to nie znaczy że o Was zapomniałem. Tak jak w temacie, rok zleciał tak szybko, że nawet nie zdążyłem się obejrzeć, nie mam jeszcze nowego dostawcy od neta dlatego na serverach mnie nie zobaczycie. Ci co dołączyli do Classica, witam was bardzo serdecznie i życze Wesołych Świąt. Ci co mnie znają/ pamiętają, Wam kochani, życze Wszystkiego co najlepsze W e s o ł y c h Ś w i ą t ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki PaPkUu i wzajemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dziękuję wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki, wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzieki. Nawzajem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki i wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dziękuję, wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki tb też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wszystkiego najlepszego! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nawzajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi