rn? 19 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 1.Twój Nick: rn? 2.Nick admina/gracza który zawinił: chodzi o tego czlowieka http://forum.cs-classic.pl/user/7570-victa-fans-hools/ - po steam id go znalazłem. 3.Admin/Gracz : admin 4.Data i godzina: około 13:30 i wcześniej 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): gracze serwera + wycinek z konsoli *DEAD* rn? : kiszka ty masz admina? *SPEC* nie polska kiszka : noms *DEAD* [DRW]|Danio| : boze *US* - Uwazaj, zginoles juz 2 razy pod rzad! ups : jeden broi jeden cover nie polska kiszka : ale to mojego brata "nie polska kiszka" 724 STEAM_0:0:68344175 6.Opis sytuacji: Ciągła zmiana map, olewanie zgłoszeń na odpałów. Czytając poprzednią skargę na tego admina łatwo stwierdzam, że albo ma w dupie wszystko i wszystkich albo udostępnia swoje konto na którym ma admina swojemu bratu - co widać po załączonym przeze mnie wycinku z konsoli. Moim zdaniem to jest naganne i wnioskuję o zabranie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Haha, i teraz powinien stracić adma. " Żarty sobie robisz?Masz admina na SID + hasło i jeszcze wbił ci na steam i na serwer.Admin zablokowany na 4 dni. Jeżeli to się powtórzy stracisz go na zawsze.NIKT NIE MA PRAWA KORZYSTAĆ Z TWOJEJ USŁUGI, CZY TO ADMIN, PREMKA LUB VIP. Jeżeli ktoś wejdzie to Ty ją TRACISZ i nie obchodzi mnie że był to twój brat, mama czy tata.Przy okazji, jeszcze jedna skarga i wypadasz" tak napisał -_- w poprzedniej skardze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A takie pytanie... wy gracie na tym ffa aim_map? Bo wczoraj wieczorem było grane, a nie przypominam sobie żebyście coś zmieniali.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 A takie pytanie... wy gracie na tym ffa aim_map? Bo wczoraj wieczorem było grane, a nie przypominam sobie żebyście coś zmieniali.. O co ci chodzi? nie zrozumiałem twojego przekazu gramy aim_map jak jest mało osób czyli z rana / pod wieczór/wieczór Jeśli ci o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Serwer dd2/inferno/nuke.Była raz sytuacja na dd2 że jakis admin zmieniał mapy i była ostra zj*ba. Nie wiem jak gracie dlatego sie pytam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 w razie czego to ja zbanowałem Victe~ (tzn jego brata dzisiaj na 1 tydzień) ponieważ zmieniał mapy, przerzucał graczy i ogólnie bawił się znów adminem i utrudniał grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zjebi. mu zabierzcie mi tego admina !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To chyba wyjaśnione, admin do zabrania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. utrata admina Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi