MrKamcio Pancio 2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 1.Serwer:#4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.pl 2.Nick:MrKamcio Pancio 3.Imię:Kamil 4.Wiek:15lat 5.Znajomość amx(0/10):8/10 6.Mikrofon:nie 7.Składka:tak 8.Czas spędzony na forum:Nawet krótko ale będe długo siedział a na serwerze zawsze długo jestem. 9.Opisz siebie:Mam na imie kamil mam 15 lat.Interesuje się grami i trochę geografią.Miałem kiedyś admina na jednym z serwerów Zombie mod. 10.Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Poniewąż długo spędzam czasu na serwerze i jak gram to prawie że nie ma adminow np rano tak o 9.00 do 11.30 nie wchodzą a ja w tedy jestem i potrzebni są administratorzy bo dużo osób gra co łamią regulamin albo kampią jako zombie na ludzi.Jakbym został adminem zrobiłbym z tymi osobami porządek. 11.linki do reklam: -http://cs-zabijak.xa...p?p=36566#36566 -http://csgarfield.pl...6688#post116688 -http://cs-zaborze.pl...p=163504#163504 -http://cs-soplica.co...c-cs-classicpl/ 12.co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalac; jak będzie demko/ss to ban -Gdy ktoś nadużywa mikro : ostrzeżenie/kick/ban -Nadużywa kultury na serwerze: ostrzeżenie/kick/ban 13.Platforma Cs(non Steam/Steam):non steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jestem na tak : D gracz wydaje się ogarnięty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamcio Pancio 2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Chciałbym dodać że na serwie przebywam po 2-5 godzin dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Heh co prawda nie grywam w tej chwili na ZM, ale wypowiedzieć się mogę. Jestem na nie. Czemu na nie? Więc zaczynajmy: 1. Za mało reklam i do tego dwie nie działają. 2. W podaniu występują błędy ortograficzne/językowe a admin nie powinien popełniać takowych. 3. Wypowiedź we własnym podaniu. 4. O co chodzi? Jak zbanowany będzie miał SS'y lub demko to bana mu dasz? Nie rozumiem tej odpowiedzi. 12.co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalac; jak będzie demko/ss to ban 5. Konto dla podania. (Czas na forum nie jest jakoś bardzo ważny ale zawsze to jakiś argument) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamcio Pancio 2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jak będą ss'y lub demko to osoba Łamiąca Regulamin dostanie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Sorry nie -Reklamy -ortografia jak @up -Nie rozumiem co z tymi ssami.. -Wypowiadasz się we własnym podaniu x2 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-sobolewski 3 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie musze wymieniać czemu jestem na NIE powody są wymienione wyżej . Po graj jeszcze trochę z nami i spróbuj za tydzien . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrKamcio Pancio 2 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Okej i jeżeli co niektórzy mogą myśleć że dla expa chcę zostać adminem , ale to nie prawda ponieważ mam już 19 lvl ( auto kampe) dziękuje wam wszystkim za uwagi i jak się dostosuje i poprawie to złożę drugie podanie jeszcze raz dziękuje wszystkim za uwagi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Też jestem na Nie. Człowieku NIE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM PODANIU NAPISZ TO OD RAZU). Popieram zdecydowanie MagiK oraz TheBest147. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jestem na nie: 1. Tak jak inni napisali pisanie pod swoim podaniem. 2. Nie widzę abyś się jakoś nadzwyczjnie udzielał. 3. Nie ufam non steamom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 nie, powody wyżej napisane... Wybacz Magik już zmieniam. Na nie. Spam we własnym podaniu wiek podanie mało przekonujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Okej i jeżeli co niektórzy mogą myśleć że dla expa chcę zostać adminem , ale to nie prawda ponieważ mam już 19 lvl ( auto kampe) dziękuje wam wszystkim za uwagi i jak się dostosuje i poprawie to złożę drugie podanie jeszcze raz dziękuje wszystkim za uwagi Według mnie wszystkie posty napisane po tym(razem z moim) zacytowanym przeze mnie powinny dostać warna za spam @ A Danielek warna dodatkowo za "Nie powody wyżej/up". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na nie. Spróbuj za 3 dni Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi