BamBamBam 0 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nick :BamBamBamLink do SSów :Nie DostałemWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : BamBamBam[AMXBans] Powod : ' Wallhack + Aimbot '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 2111624126 '[AMXBans] Twoje IP : ' ***.**.***.*** '[AMXBans] =======================================Serwer : CodMod 45001 lvlLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=428 Bardzo mi zależy na tej sieci i serwerach prosze o rozpatrzenie tego tematu pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Czekamy aż wypowie się admin banujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A wiec. Tak . Oto ten gracz grał na Aim . Jezeli nie wierzycie Zobaczcie HLTV , walił same banie przez sciane równiez celował przed wyjsciem przeciwnika . Ban słuszny AIm +WH miał . Zobaczcie HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty.Demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Otwieram NIE.Co z tego,że świadkowie... Romet proszę wrzucić tutaj demko i zobaczymy. (czas podejrzanych akcji) @edit. Romet to wrzuć te odpowiednie demo z HLTV i podaj czas podejrzanych akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie mam demka . Nagrałem ale nie zapisalo mi się szukam i nie znalazłem . Znalazłem tylko z dzisiaj demko Lola . A tak to nw czemu się nie angrało. Ale na HLTV mozemy obejrzec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Nie mam demka . Nagrałem ale nie zapisalo mi się szukam i nie znalazłem . Znalazłem tylko z dzisiaj demko Lola . A tak to nw czemu się nie angrało. Ale na HLTV mozemy obejrzec . Podaj Czas podejrzanych akcji. I link do demka z HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Proszę bardzo http://speedy.sh/6ezEn/DEMKOO.dem tyle powiem nie potrzebnie otwierany temat. widać że ma aima dużo oglądać nie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi