neska. 3 198 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 (edytowane) [Nessia]: Na początku chciałabym Ci podziękować że znalazłeś dla mnie czas. [M@jki Hardcor]: Proszę bardzo [Nessia]: No to zaczynamy. Przedstaw się nam powiedz ile masz lat, gdzie mieszkasz i do jakiej szkoły uczęszczasz? [M@jki Hardcor]: Mam na imię Łukasz,14lat,mieszkam w Rzeszowie. Chodzę do gimnazjum [Nessia]: Masz może jakieś zainteresowania, a może hobby? [M@jki Hardcor]: Interesuję się piłką nożną.no i od pewnego czasu cs'em [Nessia]: Jeśli intersujesz się piłką nożną, chyba masz jakiegoś ulubionego piłkarza? [M@jki Hardcor]: Tak ogólnie mówiąc nie zwracam uwagi inwidualnie na piłkarzy tylko na grę zespołową.Ale tak jak mam powiedzieć to chyba messi [Nessia]: Masz może rodzeństwo? [M@jki Hardcor]: Tak mam siostrę 20lat, 2 braci 18lat i 26 lat [Nessia]: Zdradzisz nam ich imiona? [M@jki Hardcor]: Baśka,Damian,Andrzej [Nessia]: Masz zwierzątko? [M@jki Hardcor]: kota [Nessia]: Jak sie wabi? [M@jki Hardcor]: Siostra od małego mówiła na niego maleństwo i tak zostało [Nessia]: Co lubisz robić w wolnym czasie? [M@jki Hardcor]: Wychodzić z kolegami/koleżankami na dwór, grać w cs'a, grać w piłkę [Nessia]: Masz swój jakiś ulubiony film/ serial, a może książkę? [M@jki Hardcor]: Film: Sztanga i cash, Super zioło [Nessia]: Jakiego rodzaju muzyki sluchasz? [M@jki Hardcore]: Rap [Nessia]: Jeżeli słuchasz rapu, to może masz swojego ulubionego rapera? [M@jki Hardcor]: To chyba najbardziej słucham Kaliego [Nessia]: To teraz pytania o cs. Ile juz grasz w cs'a? [M@jki Hardcor]: Gram około 3lat [Nessia]: Jak zaczęła się twoja przygoda z cs? [M@jki Hardcor]: Siedziałem u kolegi, akurat on grał i tak jakoś przerzuciło się to na mnie. [Nessia]: Jak trafiłeś na cs-classic? [M@jki Hardcore]: Szukałem w sumie serveru tak bez celu i zobaczyłem server CoD 45k na stronie wiaderko.com.i tak się zaczęła moja przygoda z tą siecią [Nessia]: Jak oceniasz atmosferę panującą na forum? [M@jki Hardcore]: Atmosferę panując na forum uważam za bardzo dobra [Nessia]: A administrację? [M@jki Hardcor]: Administracja miła,pomocnai dużo można by było mówić [Nessia]: Z kim najbardziej dogadujesz sie na forum? [M@jki Hardcor]: Hmm najbardziej, chyba nie mam takiej osoby z którą bym się nie wiadomo jak trzymał, ale znam trochę osób tu i chyba z nikim kosy nie mam. [Nessia]: Dlaczego wybrałeś nick M@jki H@rdcor? [M@jki Hardcor]: Ooo tu to była dziwna historia Raz z kolegą w zimie szedłem już nie pamiętam nawet gdzie i sąsiad kolegi wyciągną skuter z garażu, i od czasu jak zaliczył "lekką" glebę zaczęliśmy na niego mówić Majki Hardcori od tego w sumie tak wziąłem nick [Nessia]: Ulubiona bron? [M@jki Hardcor]: M4, awp+deagle [Nessia]: Ulubiona mapa? [M@jki Hardcor]: De_dust2, De_infernoklasyki [Nessia]: Na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić? [M@jki Hardcor]: Oczywiście Panią redaktor,Shenzi,Krypton,-_-,Romet,Danielek,Blaze i resztęktórych nie wypisałem. [Nessia]: Dzięki za poświęcony czas [M@jki Hardcor]: Proszę bardzo,dzięki za zaproszenie na wywiad. Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Ariel :3 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie ma pozdro nie masz like ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie ma pozdro nie masz like ; d Nie wypisywałem wszystkich specjalnie, a nie dlatego że zapomniałem o kimś..... Madzia powinna dostać lajka za pracę (wywiad), a nie za pozdrowienia. Oczywiście Panią redaktor,Shenzi,Krypton,-_-,Romet,Danielek,Blaze i resztę których nie wypisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 No i tak ma być leci Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Wymuszanie lajków xd Fajnie to wyszło .Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Fajny wywadzik like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 HARDCOROWY WYWIAD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Spoko wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No fajnie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Likeeeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Fajny wywiadzik ;P. Dobrze się czytało, like. ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Stare Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi