Eustachy8 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Witam! Teraz to już adminowi chyba lekko sufit na łeb się zwalił... Nick : Z wiertareczka jak zlotoWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:29219785' Serwer : FFA Link do bana: Proponuje zmienić adminów, bo to jest kpina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Czekamy aż wypowie się admin banujący. Być może ma demko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Czekam na HLTV i rozpiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eustachy8 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 niestety nie bedzie mnie już w domu (studia głupie :< ) Ale popcorn sobie przygotuję na tą specjalną okazję O której mniej więcej pojawi się hltv? @Na dół: Ja się nie martwię, poprostu mnie to bawi, ze już nei daje ss tylko od razu ban Mam nadzieje, ze jakieś konsekwencję w kierunku tego Pana zostaną wysunięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Powinno być pod wieczór, nic się nie martw. Admin wrzuci demko, przeanalizuje i na pewno będziesz wiedział czy UB czy BAN... @edit do Eustachego Jeżeli się okaże,że jesteś czysty admin dostanie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Czyli tak zostałem zawołany przez 2 graczy, że ten gracz pod nickiem "Z wiertareczka jak zloto" lata odpalony. Wszedłem na serwer i (HLTV nie działało od samego początku) widzę jak gracz chodzi z glockiem po czym przy każdym z CT zmienia broń na nóż ponieważ rzucało mu celownik kiedy miał glocka, ale tego niestety nie widzimy na HLTV. Akcja 0:50 kiedy to gracz chodzi z nożem i nagle wiem gdzie znaduje się gracz TaQ oraz także akcja 1:40 kiedy to wychodzi za drzwi i w nienaturalny dla mnie sposób celownik przeskakuje na gracza z CT.Link do dema: http://217458.hltv3.pukawka.pl/hltv-1312261328-de_nuke-1388060880-1388062380.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 0:50- CLEAR 100% cofnij wczesniej włącz 1/4 i gość widzi tego typa jak sie chowa tam! 1min 01sec 034setnych ewidentnie tam przebiega i pozniej mozna ładną kosę walnąć brawo eustachy!1:40- to samo CLEAR nic nadzwyczajnego! na refleks myszka machnąłDLA MNIE CLEAR! nic nie ma na demku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eustachy8 0 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 można oglądać demka inaczej niż w cs? Ponieważ jak wspomniałem nie ma mnie w domu, a na moim pięknym netbooku nie mam cs ani steama, a nie chce mi się instalować. Natomiast jestem wielce ciekawy o które akcje chodzi. Ewentualnie czy jakaś dobra dusza mogła by dać chociaż screeny bo akcje z dnia dzisiejszego pamiętam. Ps. Nick z Eustachy na taki dziwny zmieniłem ponieważ czekałem już na autobus, cs mi się znudził a nie miałem nic innego do roboty, więc bawiłem się róznymi broniami tj wiertarka właśnie czy nóż, tylko dlatego zmieniałem broń, a po drugie, dobra kosa nie jest zła @Dół: Ja sie nie boje, jestem ciekawy o które akcje chodzi, mógłbyś ss zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 czyste jak dla mnie jest i moim zdaniem nie masz co się bać bedzie unbann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak są czyste ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 najbardziej mu pewnie chodzilo o tą kose ale tutaj widać, że goscia zobacyzleshttp://www.speedyshare.com/ujzvp/1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak są czyste ;p A UB nie dałeś LoL Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi