Luke 37 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 1. Serwer: BF2 2. Nick: Luke3. Imię: Łukasz4. Wiek: 235. Znajomość Amxx(0/10): 6 ( obsługiwałem kilka serverów w przyszłosci, amx znam, tylko przypomnieć musze sobie niektóre komendy. 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie widzę problemu o ile w ramach przyzwoitości8. Czas spędzony na forum: Na forum nie wiele (jeszcze), natomiast na serverze 45 godzin w ciagu 2 tyg wg steam, a gram tylko na BF2 praktycznie9. Opisać siebie: Urodzony sportowiec uprawiam piłkę nożna, uwielbiam rywalizacje, aktualnie lecze kontuzje i znalazłem odskocznie w CS10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram na tyle często na serverze, a adminów praktycznie nie widuje, czasami madzia i vienio. Pod ich nieobecnosc jest wiele gimbusów i cheaterów, nie dających pograć innym. Trzeba to wyeliminować.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wg regulaminu servera -Gdy ktoś nadużywa micro; Wg regulaminu servera -Nadużywa Kultury na serwerze; Wg regulaminu servera12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): tylko STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jestem na tak - dużo grasz - steam - myślę ,że ogarniesz Jedynie trochę bardziej możesz się udzielać na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie ma się czego uczepić prócz aktywności na forum, ale ważne jest ile na serwie grasz. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jestem na Tak -steam -ogar (popraw aktywność na forum) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak, wiek, micro, steam tylko amxx slabo, ale tego mozna sie nauczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl → BF2Podania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi