FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam, mianowicie admin o nicku TheBest zauważył bug w amxx i prosił mnie żebym napisał o tym temat, ponieważ nie działa mu internet. -Problem polega na tym: TheBest: Gdy admin przeniesie gracza do danego teamu np ct/tt to buguje mu się myszka znika celownik i buguje się myszka tzn że zacina i nie można wybrać broni Myślę, że szybko to naprawicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Tak jest na każdym serwerze(nie tylko cod 45k) ale nie zawsze się tak dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Wiesz ja nie wiem, bo nie mam tu admina, ale TheBest prosił mnie żebym założył taki temat to założyłem. Wyjdzie to na dobre dla graczy jak i adminów i ogólnie całego serwera, jeżeli to naprawią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Ja też to zauważyłem, ale tak nie dzieje się ciągle. To raczej normalne jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaolin 156 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 To działa na każdego, po wyjściu na speca, albo wywaleniu z serwa tak samo sie robi. Zauwazylem ze czesciej tak dzieje sie adminowi nic zwyklemu graczowi. Pol biedy jak sie ma slabe perki wracajac do gry, ale mysle ze do przezycia ten bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak znajde sposób aby to naprawić to naprawie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi