~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam . W dzisiejszym temacie chciał bym by kilka osób rozmyśliło moją prośbę na temat wstawienie kilka nowych map , nie wiem jak wam ale jak dla mnie na serwie FFA 3 mapy to jest zdecydowanie za mało dlatego więc pomyślałem że jest jakaś szansa na wstawienie kilka map przedstawię kilka map które myślę mogą być ciekawe ;] 1. cs_rio 2.de_undust 3.de_storm 3.de_dust 4.de_winter 5.de_forge Myślę że te mapy zainteresują wielu graczy i każdemu się będzie przyjemnie na nich grało . Dziękuje pozdrawiam ~r3'M!ks.mp3 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Widać, że nie jesteś w temacie Mapy odpadają,zostaje to co jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nie rozumiem w jakim temacie proszę o napisanie pw bo nie ma sensu spamować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 To ma być dd2/inferno/nuke to być taki mod wiesz?Nowe mapy się nie przydadzą, a zwłasza te które ty napisałeś bo są one do "dupy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Shenzi one nie są do dupy... Może ich nie lubisz itd ale się nie przydadzą w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie, poprostu są do dupy ;D. Jak by miały być mapy nowe to np: train tuscan westwood 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Grałem sporo czasu na tych mapa i powiem że są ciekawe zdecydowanie interesujące owszem te mapy które ty opisałeś są również dobre tylko do są mapy znane od dawna nie wiem jak dla ciebie, nie mam zamiaru się tutaj kłócić i słuchać że są do dupy skoro nie chcecie tych map na serwie po prostu wystarczyło napisać ;P może innym razem dobrze by było ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ile jeszcze razy bedziecie chcieli dodawac nowe mapy? Jak zaczynacie jakis temat to poszukajcie czy juz nie byl poruszany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Z tego co wiem to narazie dodawania map nie będzie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi