Skocz do zawartości

Skarga na UBTeaM (Danielek)

SorryMemory

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : SorryMemory
Data Zdarzenia : 27-12-13
Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Danielek (UBTeaM)
Opis Sytuacji : chciałem zgłosić by kolega zaczął może wykonywać swoją pracę (?) dostałem ssy,które wstawiłem na forum i Danielek oczywiście był wtedy na forum.. upominałem się na SB (gdzie nie powinienem tego robic)  też zaznaczył swoją obecność na forum bo coś tam napisał więc nie ma wymówki,że nie było go na kompie.. potem ponownie pojawił się na forum i oglądał jakieś sygnatury czy coś.. chyba powinien być trochę zainteresowany swoją robotą hm? 
Dowód :

http://forum.cs-classic.pl/topic/13855-ssy-od-memorego/#entry79024 ...Nie tylko ja jestem UB-T...To,że jestem na forum online nie znaczy,że jestem na komputerze(np mogę być na telefonie)...Trochę cierpliwości,mam też inne rzeczy do robienia.Inni gracze czekają dłużej od Ciebie i jakoś nie marudzą i nie robią z tego jakiś afer...

• Like 1

Krypton chyba nie znasz wartości słowa "bezpodstawna".. i jak masz inne rzeczy do roboty? chłopie byłeś wtedy na forum i wiedziałem,że proszę o UB.. potraktowałem to tak,iż nie dałeś mi ub po złości bo się upominałem o nie na SB 

'ShoutBox nie służy do spamowania o UB' masz jeszcze jakieś wątpliwości ? Trzeba postępować zgodnie z regulaminem. Naprawdę można chwile poczekać i tragedia się nie dzieje, bo czekałeś niecałe 2h na UBl...

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności