SorryMemory 3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Nick : SorryMemoryData Zdarzenia : 27-12-13Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Danielek (UBTeaM)Opis Sytuacji : chciałem zgłosić by kolega zaczął może wykonywać swoją pracę (?) dostałem ssy,które wstawiłem na forum i Danielek oczywiście był wtedy na forum.. upominałem się na SB (gdzie nie powinienem tego robic) też zaznaczył swoją obecność na forum bo coś tam napisał więc nie ma wymówki,że nie było go na kompie.. potem ponownie pojawił się na forum i oglądał jakieś sygnatury czy coś.. chyba powinien być trochę zainteresowany swoją robotą hm? Dowód : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 http://forum.cs-classic.pl/topic/13855-ssy-od-memorego/#entry79024 ...Nie tylko ja jestem UB-T...To,że jestem na forum online nie znaczy,że jestem na komputerze(np mogę być na telefonie)...Trochę cierpliwości,mam też inne rzeczy do robienia.Inni gracze czekają dłużej od Ciebie i jakoś nie marudzą i nie robią z tego jakiś afer... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zauważ że UB i tak bardzo szybko reaguje na prośby o UB. Jak dla mnie Skarga jest bezpodstawna. Mamy 24H na sprawdzenie SS. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Krypton chyba nie znasz wartości słowa "bezpodstawna".. i jak masz inne rzeczy do roboty? chłopie byłeś wtedy na forum i wiedziałem,że proszę o UB.. potraktowałem to tak,iż nie dałeś mi ub po złości bo się upominałem o nie na SB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 'ShoutBox nie służy do spamowania o UB' masz jeszcze jakieś wątpliwości ? Trzeba postępować zgodnie z regulaminem. Naprawdę można chwile poczekać i tragedia się nie dzieje, bo czekałeś niecałe 2h na UBl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Skarga nie Słuszna, ub team ma na danie/sprawdzenie SS w ciągu 24h . Więc powinieneś spokojnie poczekać, a nie się "spinać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wiadomo ze skarga nie słuszna. SorryMemory dostałeś nagrodę za spamowanie o UB na SB?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi