TheBest147 45 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gracz Nex dostał ssy za wh A ma podmienione modele co wygląda na wh więc dlaczego ten o to gracz dostał ub jeżeli za podmienione modele jest perm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie musi mieć podmienionych modeli może mieć pobranego cs'a z takim czymś i tak własnie jest,ponieważ sam z niego korzystałem.A po za tym też mam model dograny noża i czy to jest wystarczający powód żeby karać mnie permem ?,jesli bron ułatwia celowanie czy zabijanie w takim razie owszem ale no raczej nie wygląda ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Semi to radzę Ci zmienić... Zakaz jest zmieniania modeli. TheBest Gracz Nex, zostanie poinformowany,że musi zmienić modele,a jak tego nie zrobi to będzie miał bana. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi