Sumekler 53 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Wiek: 15 (17.02.1998)Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:31930779 (Bardzo żadko) E-mail [email protected] (wchodzę zawsze jak odpalam przeglądarkę) steam: sumeklerKiedy zaczynałeś grę w cs: Grę zacząłem gdzieś w 4 klasie podstawówki (2008r) gdy "Klarys Sam W Domu" mnie zachęcił do pogrania na pewnym serwerze ZombieMod, spodobało mi się i gram do terazDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Chyba spore, póki co na około 300 permów nie wiele UB Ile masz wolnego czasu?: w zależności od dnia , raz mam go więcej a raz trochę mniej ale z 3-4h dziennie mogę poświęcić na forum.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym spróbować czegoś nowego a przy okazji odciążyć administrację.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Oj dużo by tego wymieniać ale między innymi: BadBoy, ESP, TokyoDrift, miałem też WH w pliku OpenGL32.DLL więc wiem jak szybko można wyłączyć hax'a a przy korzystaniu z aimbot'a dowiedziałem się, że nie jest on tylko ustawiony na głowę. wymagania:- 50 postów 184 postów - 50 godzin na forum 14d 3h 10m - Minimum 15 lat (17.02.1998)- Minimum 2 miesiące na forum Rejestracja: Thu 18 Jul 13Rekrutacja jest ON więc jest zapotrzebowanie na UBTEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak nadasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 NIE Jak dla mnie za duzo tych UB team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!vinG 7 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 na nie za dużo tych UBT tak jak powiedziała madzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Myślę że się nadasz. na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Tak Ludzi z UB team nigdy nie jest za wiele ... sam dobrze wiem jakie to jest wkurzające gdy dostaniesz ss-y i czekasz na ub ... Poza tym spełniasz wymagania i rekrutacja ON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 UB team ogarnia i nie wydaje mi się, żeby potrzebowali pomocy. Po za tym "napewno" się pisze na pewno - osobno, dla twojej świadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK spelnia wszystkie wymagania twoje podanie mnie przekonalo (y) Madzia UB-kow nigdy zaduzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jestem na tak, myślę, że się nadasz.@мα∂zια ♥ Ja myślę, że im więcej tym lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro 6 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Również na nie , jest załoga G i chyba wystarczy , mysle jak ktoś abdykuje to wtedy , powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjmę cię na okres próbny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi