ups 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Powtarzam prośbe o ub na nick, ponieważ mój temat został zamknięy z powodu SIDU Który jest zbanowany na serverowiach o któych nawet nie miałem pojęcia, bo tam nie grałem:) A to za sprawą losowego gówna który jest w waszym forumowym cs`ie. Co wejście na server zmienia mi sid, teraz mam np inny:) Ns`owe na prospie:)nick; upsserver: dhadmin; semiipozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 WZÓR!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ups 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 A nie, jednak nie zmienia się. Po prostu admin to kurwa jakaś pomyłka. Czytasz czasem całe posty? Czy z góry napierdalasz komentarzami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ups 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Przeczytaj jeszcze raz ostatnią moją prosbę http://forum.cs-classic.pl/topic/13861-ups/ . A jak dalej nie wywnioskujesz jakiegoś konsensusu, to wysyłam do nauki czytania ze zrozumieniem skarbie:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tam też nie ma wzoru. Edytuj pierwszy post i się zastosuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ups 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Nie ma wzoru, ale poniżej jest podany MÓJ sid. A wzorem zbawie świat od głodu i udręki, że tak naciskasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 to ty chcesz ub więc się o to postaraj i trochę chęci !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: KAŻDA PROŚBA TAK BĘDZIE SIĘ KONCZYŁA BEZ WZORU Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi