_N_E_0_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Twój Nick:_N_E_0_ Nick admina/gracz który zawinił:WADOWICKI Admin/Gracz:Admin Data i godzina:30grudnia rok2013 godz:20-21 coś takiego Dowody/d emko/screeny/świadek:NOSOROŻEC Coś takiego Opis sytuacji:Był piękny słoneczny dzień dużo ptaszków spiewalo. Było dużo killow a mało dedow. A tu nagle ban. Przez kogo ? Przez nosorzca bo blokowal i obydwaj dostaliśmy po banie. On zasługiwał a ja nie. I dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 dowody ? NOSOROŻEC będzie Twoim dowodem na to? Znając życie wyprze się i powie,że to Ty go blokowałeś i Ty powinieneś dostać bana. Skarga powinna być na gracz,nie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_N_E_0_ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wchodziłem do kampy a on blokował i tu bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WADOWICKIHEDOPIZGATOR 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tylko tyle ?? Myslisz ze bede dociekał kto tak na prawde blokowal ?? Ludzi cała masa pisze mi ze blokujecie, na wlasne oczy widzialem, po za tym oboje blokowaliscie, zarowno Ty jak i NOSOROZEC gracie jak jestescie ludzmi a jak ZM to AFK macie juz po kilka ostrzezen za takie cos jest ban za niewykonywanie celów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NosorozechUJ 20 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Danielek świetny wróżbita z ciebie. Powiem tak: - to nie ja blokowałem Tak to właśnie wyglądało. Wejście zaznaczyłem czerwonym i nie można było wejść od strony ściany tak jak ty chciałeś przy czym obok mnie stali inni co nie pozwalało mi się przesunąć. sialalala. I tak to właśnie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi