LucyFer 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Nick : LucyFerLink do SSów : Nie mam ssWycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : LucyFer [AMXBans] Powod : ' WH DEMKO HLTV ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID Serwer : 45 k lvLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=1800 Jeżeli na mój nick nie było podszywki ale kto by się podszywał pod takiego słabego gracza jak ja to jestem pewien że admin jest ślepy bo nigdy nie grałem odpalony .. Prosze żeby jeszcze raz zotało to demko obejrzane bo ja napewno na WH NIE GRAŁEM !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Czekamy na admina, wstawi demo i pod czas,na który zwrócić uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 " WH DEMKO HLTV " w HTLV jest, sprawdzilbym lecz nie wiem czemu ale nie odpala mi demek ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucyFer 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No to jeżeli nie ma demka ani ssów to czemu mam bana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 No to jeżeli nie ma demka ani ssów to czemu mam bana ?? Czytaj ze zrozumieniem. Shana nie powiedział, że nie ma demka. Powiedział, że mu się nie odpala, a to zmienia postać rzeczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucyFer 0 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Tak wiem . Ale to była w grze taka sytuacja że thebest gra chyba magikiem czy tam assasinem ja go zabiłem i odrazu perm za wh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 http://speedy.sh/NsYqr/hltv-1312311626-de-office-rats-1388503560-1388505060.zip Nie moge go opisać gdyż potem nie moge csa włączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja także nie moge uruchomić cs'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LucyFer 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 No panowie nigdy nie grałem na wh a wy nie możecie otworzyć demka .. to prosze o ub .! Iiii udanego nowego ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Spróbujcie odtworzyć to demko albo znaleźćdowody ;p jak nie to wypadalo by dać mu UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ja damko odtworzyłem . Mi wystarczyło ściągnąć mapę z internetu i wrzucić do folderu. Na demku nic nadzwyczajnego nie widać. Admina następnym razem proszę o robienie ssów (5) Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi