Slabiuutko 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Imię : Agata Nick : Slabiuutko Wiek : 16 Znajomość AMXX[(1/10) : 9 Mikrofon(tak/nie) : tak ( ale żadko kiedy używam) Składka(tak/nie)11.07 zł sms : tak Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms : nie Steam/NS : NS ;/ Kontakt: gg - 19827615 Dlaczego ty? : Hmmm.. Jestem ogarnięta .. Chciała bym uchronić serwer przed cziterami. Wiem jak odróżnić wszystkie czity. Miałam już nie raz admina wiem jak go używać, poza tym uwielbiam cod modyyy <3 (więc bedę bardzo często na serwie). W tym momencie mam admina ponieważ latek23 to mój brat i mamy to samo ip. Ale powiedział że mam go nie używać , więc nie dotykam go. Czasem jak przechodzi koło mojego pokoju i powiem że ktoś tam czituje czy coś to przyjdzie i go zabuje z mojego nicku. Ilość godzin przegranych na serwerze : Dopiero zaczęłam tu gre , ale myślę że to nadrobię. Po szkole minimum 2-3h Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): Oczywiście , jeśli dostanę admina , za każdym razem wejdę na forum kiedy odpale kompa : ))) Link do Reklam : Niestety nie reklamuje na necie , mówię znajomym osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na tak. Wiek, składka, mikro, amx doskonałe ! Bardzo dobrze rozwinięte Dlaczego ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Powiem ci ze przyda się dziewczyna jako admin spoko jesteś wiec TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 czekam na więcej wypowiedzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Na tak ogarniasz amx,skladka reklamy mysle ze dasz rade.! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jestem na tak, ale popraw aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No nie wydaje mi sie..Znajomość AMXX[(1/10) : 10 ???-Składka.. :/jak tak to podaj swojego plugina :)Narazie jestem na TAK:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Jestem na Tak wszystko na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Siema jestem na tak a ty Dawidek daj jej tam szanse wiesz ze mi nie zaszkodzi. a poza tym podanie od 15 na forum a tak mało ludzi się wypowiedziało coś frekwencja kuleje z naszymi graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tak Dlatego że jest ogarnięta i na 100% sobie poradzi z adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na tak, bardzo ładnie i przekonująco napisane podanie, wiek, składka, mikrofon, amx ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Na Tak. Myślę że ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Oooo Agatka ;] Jak naprawie mikro to pogadamy^^. Jestem na TAK powinna ogarnąć. Zostałem sam na serwie z Nusiakiem. POTRZEBNI ADMINI ! ! ! :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slabiuutko 0 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Hihi . Dziękuję za wszystkie TAK'i i proszę o więcej wypowiedzi . Bardzo mi na tym zależy ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 na tak Ogar Wiek Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi