luki1231 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 witam 1.Twój Nick: .:Predator:. 2.Nick admina/gracza który zawinił: The Best 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: dziś 14:51 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): mam tylko jak dostałem już bana 6.Opis sytuacji: no to było tak. gram gram zabilem goscia ostatniego juz i dostałem profesionalne he jako perk.I nagle wyskakuje mi ban za he na resp z uśmieszkiem.I co tu robić jak żadnego he nie zdążyłem nawet rzucić. Taki admin który nie wie kogo ma banować i za co nie powinien wgl. być adminem. @edit the best ja cb zabilem fakt ale nie z he bo jak cb zabiłem to własnie dopiero dostałem profesionalne he i jak mogłem cb zabić he jak jeszcze nawet tego perku nie miałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 1.Dostałem od kogoś he na respa patrze Predator - TheBest i he Patrze masz perk profesjonalne he i dostałem go na respa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Sprawdź ktoś HLTV, tam wszystko jest. Pozdrawiam FaLOW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Po co składacie take skargi bez dowodów? Jest HLTV ... jeżeli chcesz byc wiarygodny ściągnij HLTV i rozpisz czas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czekam na link do hltv i czas zajścia, Nie będę na pewno ogladal calego demka i szukal kiedy miała miejsce ta akcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki1231 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 więc to było gdzieś między 5 a 6 minutą demka http://speedy.sh/9xx27/hltv-1401011443-de-eldorado-1388583780-1388585340.zip nawet pisałem jeszcze na u@ czy można he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Blaze dowody są- HLTV Skarga słuszna. Predator nawet nie miał HE w ręce. Podejrzewam, że to była rakieta(lub coś w tym stylu, na pewno nie HE). Predator zabił The Best'a z head shotem po czym dostał bana. Wydaje mi się,że to miejsce nawet już nie podlega pod respa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Blaze dowody są HLTV Skarga słuszna. Predator nawet nie miał HE w ręce. Podejrzewam, że to była rakieta. Predator zabił The Best'a z head shotem po czym dostał bana. Wydaje mi się,że to miejsce nawet już nie podlega pod respa.... Szedłem na respa może jakiś bug bo mi się wyświetliło he jeżeli tak to przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Blaze dowody są- HLTV Skarga słuszna. Predator nawet nie miał HE w ręce. Podejrzewam, że to była rakieta(lub coś w tym stylu, na pewno nie HE). Predator zabił The Best'a z head shotem po czym dostał bana. Wydaje mi się,że to miejsce nawet już nie podlega pod respa.... Czytaj co pisze... ze zrozumieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dobra boże zabierzcie mi adma niech server zostanie bez adma jak tak bardzo chcecie dajcie go predatorowi ja nie gram dla adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dobra boże zabierzcie mi adma niech server zostanie bez adma jak tak bardzo chcecie dajcie go predatorowi ja nie gram dla adma. Specjalnie ciągle składają skarge na TheBest, by predator mógł zostać adminem. Zauważcie, że tylko Pan Predator ma jakieś zastrzeżenia do Admina TheBest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Sory Blaze. The Best to nie polega na tym żeby Tobie zabrać admina, nie obrażaj się zaraz i nie zachowuj się jak dzieciak...Po prostu popełniłeś błąd, każdemu się zdarza. Człowiek uczy się na błędach. Głowa do góry i graj spokojnie. Specjalnie ciągle składają skarge na TheBest, by predator mógł zostać adminem. Zauważcie, że tylko Pan Predator ma jakieś zastrzeżenia do Admina TheBest. Czy Ty oglądałeś demko? Ja do nikogo nic nie mam ale starajmy się być obiektywni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Przestaje banować tylko bd robił ssy ... Predator po twojej kulturze widać że masz max 12 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Skarga jest słuszna ale za takie coś admina zabrać nie mogę. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi