Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php zobaczcie sobie BONZOHACKIER i moj powod bana [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : [H]ooLiga[n]^^[AMXBans] Reason : ' ELOWA '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 76676324 '[AMXBans] Your IP : ' 185.28.248.10 '[AMXBans] ===============================================Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check your console.WTF o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php zobaczcie sobie BONZOHACKIER i moj powod bana Co to ma do tego bana bo nie rozumiem?? w amxbans nie ma żadnego bana. Spróbuj wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jednymslowemLOL 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 tez mam bana mój nick lol niby za lamienie godzina 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 dobra mozna grac temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jednymslowemLOL 0 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 juz wszystko dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi