pampeluna 12 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wszystko OK, Tylko te modele broni zbędna rzecz zupełnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ta, wszystko ok oprócz modeli. Działaj z roundsoundami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jak zauwazyliscie mam troche mniej czasu zeby wszystkim sie zajmowac dlatego tez poczesci moje obowiazki przejmie Krypton jesli bedziemy robic jakies nowe klasy ktorych propozycje mozecie tutaj wrzucac bedzie robil je on pod moim nadzorem lub ja jesli bede mial czas. Z tego co wiem planuje porobic nowe klasy napewno tutaj wam wiecej napisze jak juz je bedzie robil 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nazwa : Sabotażysta Opis : Ma przebranie wroga, 1/3 na respawn u wroga, 1/4 z noża (PPM) Bronie : Nóż, USP/GLOCK // jest klasa Przyczajony... ubranie wroga + 1/3 na respawn po co dublowac klasy ??????????? Nazwa : Kamikadze Opis : Ma umiejetność autodestrukcji (aktywacja przyciskiem), +1 skok Bronie : XM1014 // Może być z tym wyjątkiem że wybuchać będzie tylko po śmierci XM1014 + 1skok Nazwa : Inżynier Opis : Może postawić działo raz na runde (większe dmg działo będzie zadawać gdy będziemy meli więcej pkt. w int.) Bronie : AUG // dzialek helikopterow rakiet i innych takich narazie nie mam zamiaru wprowadzac na serwer Nazwa : Telegrafista Opis : Widzi wrogów na radarze, +1 skok Bronie : uzi // dla mnie jak na zwykłą klase to za dobra klasa Nazwa : Szpieg Opis : Gdy jest na nożu jego widzialność spada do 45, +1 skok Bronie : USP/GLOCK // może być z tym że niewidzialność 55/255 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Kamikadze dodany, RSy dodam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 nad tymi perkami musze pomyslec ale niektore sa przesadzone przykladowo platynowe naboje, ks musze znalesc jakis fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Emergency Airdrop ? - nie A co do tych ksow musze dobrze nad tym pomyslec ;] bo mi to nie odpowiada, naloty rakiety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pynio 5 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 A co wy na to żeby dodać jeszcze jedną klasę. Hmmm.. długo myślałem i podczas zabawy z botami zauważyłem bardzo ciekawą broń otóż jest to sniperka tak jakby maszynowa. Z chęcią bym pograł tą klasą. Można by jej jeszcze dodać np. glocki "40 dual elites" a sama broń nazywa sie D3/AU-1 To moja propozycja Aha i jeszcze można dodać komende /resetscore lub w skrócie /rs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dodajcie wkońcu te ks'y i rs'y. ks : http://amxx.pl/topic/68751-killstreak-134a-14c-wyzwania/ rs : (moje) http://www.2shared.com/file/fe4wE1Ww/Roundsoundy.html Następne propozycje : usunąć widok statystyk graczy i zrobić normalne, czyli widok lvl'a, klasy i itemu. Przez to można powiedzieć że nic nie widać. Dodać klase PREMIUM: Nazwa: Predator Opis: Ma bardzo słabą widoczność, małą grawitacje, 1/2 z noża [PPM], +1 skok bronie: nóż, sg-552 Nazwa: Elitarny Sniper Opis: Podczas kucania robi się mało widoczny, 1/4 z noża [PPM] bronie : AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pisać propozycje perków oraz klas !! Nazwa: Opis: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Dodać wszystkie mapy typu "rats" Perki: Nazwa: Podpalające Naboje Opis: Masz 1/x szans na podpalenie wroga Nazwa: Buty Komandosa Opis: Zwiększają twoją kondycje o 30 pkt. A i usunąć duchy bo jak na mapie jest winda albo coś w podobie to jak wchodzą 2 osoby na raz to nie działa (winda się buguje bo 2 osoby stoją w 1 miejscu) Zwiększyć czas rundy do 4 min. bo jak jest duża mapa to ciężko uratować hosty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Nazwa: Buty Komandosa Opis: Zwiększają twoją kondycje o 30 pkt. są niebianskie buty: dostajesz +25 kondycji, albo zostawiamy albo edytujemy na 30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi