CssC 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nick : FreeKill Link do SSów : Nie dostałem SSów Wycinek z konsoli ( bez ip ) * : Server # 1594 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : FreeKill [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1169642362 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.175.73.164 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY.Sprawdź swoją konsole. Serwer : #7[Nowy][bF2+FFA]Cs-Classic.pl[unikat] Link do bana : http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2102 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Proszę adminów serwera bf2 o UnBana ponieważ ja nie posiadam ' Aimbota ' . I prosze o rozmowe z Adminem Pedro ? dlaczego dal mi bana permanentnego za nic ... Poprostu zabiłem Anty-Terroryste w Head Shot'a a miałem 10 hp . Przecież z broni ' SMG ' bardzo łatwo zabić kogoś w Head Shot'a. Dzienkuje za rozpatrzenie mojego tematu o UnBana. Czekam na odpowiedź z waszej strony. Pozdrowienia FreeKill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Czekam na admina, aż wrzuci demko i ocenimy. Proszę uzbroić się w cierpliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dobrze poczekam aż wrzuci demko. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie mojej prośby. Dziękuję :angel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Jeśli można się wtrącić Danielek czy mógłbyś ocenić tez inne prośby o ub gdyż chciałbym już po grać Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Danielek wszystkie prośby rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CssC 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tomoziom jak chcesz żeby admin Tobie ocenił podanie o UB to napisz mu na PW. Pozdrawiam FreeKill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 +tomozim to wtrącenie kosztowało cię warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czekam na demko max do godziny 13, jeżeli nie będzie to gracz dostaniesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Admin miał 24H na wypowiedzenie się. Zgłosze to do H@. Gracz zostaje odbanowany a temat zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi