WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: .:WiZja:. 3. Imię: Paweł 4. Wiek: 14 (22stycznia ale dużo ogarniam) 5. Znajomość Amxx(0/10): 7,5 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Składka(Tak/Nie): TAK 8. Czas spędzony na forum: Jak widać 9. Opisać siebie: Grywam na BF2 interesuję się sportem głównie piłką nożna i oczywiście CS'em 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ chcę banować wszystkich cziterów którzy wejdą na wasz serwer, gdyż mało kiedy admini wchodzą na serwer a ja jestem bardzo aktywny 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss+perm -Gdy ktoś nadużywa micro; kick -Nadużywa Kultury na serwerze; ban 5min 12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS ale mam zamiar kupić steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jestem na NIE Popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK, potrzeba adminów na BF2. Tylko jeden warunek popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja jestem na TAK, potrzeba adminów na BF2. Tylko jeden warunek popraw aktywność na forum. Jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na Nie -niska aktywność na forum -reklama podania na Shoutbox'ie dowód: http://speedy.sh/KukeW/lapaj.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na nie: -reklamujesz; -ns; -mało h na forum -amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 narazie na nie :na severze od kilku dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertoos 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dokładnie na NIE powody podane wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 OMG OMG oczywiście,że NIE!! 14 lat ? blahaha chyba nie czytałeś wymagań na admina.. w dodatku nie chciałbym Cie uslyszec przez mikro bo pewnie piszczysz dodajac piszesz w swoim podaniu mam 21 i poczucie humoru a ze Ty nosisz koj w dupce nie moja wina dla mnei 14 latek nie porafi odroznic skilla od wh.. i raczej dlużej siedze w tej gdzie forum i w ogołe niz Ty chłopczyku.. i nad kulturka tez radze popracowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 OMG OMG oczywiście,że NIE!! 14 lat ? blahaha chyba nie czytałeś wymagań na admina.. w dodatku nie chciałbym Cie uslyszec przez mikro bo pewnie piszczyszDownie co już płaczesz bo ja byłem na nie? Haha i po 1: Nie głos i wiek a ogar,umiejętności i doświadczenie ... Ja mam więcej pojęcia o amxx niż ty pomimo że jestem dużo młodszy powód?własny serwer+admin na kilku innych serwerach po 2czytalem wymagania ale na innych serwerach jest owszem wymgane 15lat ale gdy ktoś przejawia dojrzałość i ogar serwa to nie ma przeszkód do bycia admem po 3Nie musisz się "mscic" i hamsko wypowiadać nie chodzi tu o rywalizacje ...Mam 14lat i co ty masz przeszlo 20 chyba i piszesz jak niedorozwinieta dziewczynka "OMG OMG" "blahahah" "pewnie piszczysz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siusiak2 25 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Downie co już płaczesz bo ja byłem na nie? Haha i po 1: Nie głos i wiek a ogar,umiejętności i doświadczenie ... Ja mam więcej pojęcia o amxx niż ty pomimo że jestem dużo młodszy powód?własny serwer+admin na kilku innych serwerach po 2czytalem wymagania ale na innych serwerach jest owszem wymgane 15lat ale gdy ktoś przejawia dojrzałość i ogar serwa to nie ma przeszkód do bycia admem po 3Nie musisz się "mscic" i hamsko wypowiadać nie chodzi tu o rywalizacje ... Mam 14lat i co ty masz przeszlo 20 chyba i piszesz jak niedorozwinieta dziewczynka "OMG OMG" "blahahah" "pewnie piszczysz" spaliłeś się tym postem... wady: *brak dystansu *zadufany w sobie <tfu> o ilorazie inteligencji liczonej w liczbach jednocyfrowych *odpisywanie w swoim podaniu *nie umiesz pisać soryyy -ja tutaj nie widzę przejawu dojrzałości, tylko głupote 14latka, który łapię agresje jak dym. negowanie innych w swoim niskim podaniu nie spowoduje, że zaskrobisz sobie szacunek u innych jak i czegoś pozytywnego ZALETY: BRAK BRAK BRAK 3 razy na nie -dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 spaliłeś się tym postem... wady: *brak dystansu *zadufany w sobie <tfu> o ilorazie inteligencji liczonej w liczbach jednocyfrowych *odpisywanie w swoim podaniu *nie umiesz pisać soryyy -ja tutaj nie widzę przejawu dojrzałości, tylko głupote 14latka, który łapię agresje jak dym. negowanie innych w swoim niskim podaniu nie spowoduje, że zaskrobisz sobie szacunek u innych jak i czegoś pozytywnego ZALETY: BRAK BRAK BRAK 3 razy na nie -dziękuje Nie potrzebuje twoje twojej wypowiedzi i nabijania postw tylko admów - dziękuje dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dobra jednak widzę,że ani Ty ani Memory jesteście dzieciakami i się NIE NADAJECIE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Dobra jednak widzę,że ani Ty ani Memory jesteście dzieciakami i się NIE NADAJECIE !! iks de a ja już aktywność poprawiam Do zamknięcia bo spam! Sproboje kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi