Quinn98 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witajcie Administratorzy!Jestem tutaj z taką propozycją, zarówno z prośbą. A zatem, piszę do Was w sprawie slotów, chciałbym aby było więcej slotów na serwerze, ponieważ nie można się dorwać do serva w dzień, jeśli to nie możliwe to może można kupić slot?PozdrawiamQuinn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Napisz w dziale serwera, choć na niektórych na pewno nie zwiększymy ilości slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 zbędne wg mnie ponieważ aż tak dużo graczy nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Moim zdanie to jest nie potrzebne i nie opłacalne. Zwiększa to jedynie koszty utrzymania serwera. Pewnie przez kilka dni serw bd pełny a potem będzie to nie potrzebne. Można zwiększyć o jeden ale nie każdy tylko wybrane serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 zależy o który serwer chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quinn98 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Chodzi o ZombieMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na deathrun'ie to by się bardziej przydało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na deathrun'ie to by się bardziej przydało Na DR jest dobrze xD Jak zacznie przynosić jakikolwiek zysk to się powiększy Co do zombie, po co powiększać sloty na serwerze który jest oblegany teraz i jest ustawiony bardziej na "małą" liczbę graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na COD modach jest tragedia na przykład, taka tragedia że trzeba spamować w "połącz" żeby raczyło wreszcie wejść na serwa ^^.Ale zdaje mi się że jest to nie potrzebne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na COD modach i tak już jest "rzeźnia" i jak dla mnie slotów wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na COD modach jest tragedia na przykład, taka tragedia że trzeba spamować w "połącz" żeby raczyło wreszcie wejść na serwa ^^. Ale zdaje mi się że jest to nie potrzebne . to już connect'a, co do slotów to jest dobrze jak na razie. Nie widzę "ciągłego" fulla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 dobrze jest ja bym to jeszcze zmniejszyl do 24 a nie powiekszal:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ale jeden slot powinien byc zawsze wolny tylko dla admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Przecież zawsze jest o.o . Coś chyba nie wniosłeś nic nowego :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi