SorryMemory 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: SorryMemory3. Imię: Krzysiek4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): z tym narazie mógłby być problem ponieważ jestem za granica i mam tylko ang. nr .. 8. Czas spędzony na forum: jakies 4 h (tylko:/) 9. Opisać siebie: Krzysiek 21 lat.. pracuje zawsze na rano więc czasu po pracy mam dość sporo i mogę jakoś pomóc Wam w rozwijaniu sieci. A tak sądzę,że jeszcze sami mnie poznacie 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: dość często gram a serv jest oblegany przez graczy z dopalaczami:/ zresztą znam się na rzeczy.. byłem adminem kilka lat11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; banuje -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzegam potem banuje -Nadużywa Kultury na serwerze; banuje12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS ale można nick na haslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jeśli zwykły gracz może się wypowiedzieć to jestem na NIE powód? -składki -10/10? Napisz plugin -mało h spędzonych na 4um Pozdrawiam .:WiZja:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SorryMemory 3 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 widać,że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ani nie odróżniasz pisania pluginow od znajomości amx-a.. nie grzeszysz wiedzą widzę czytaj wymagania na admina potem pisz komentarze ( sorry,ze pisze w podaniu ale ludzka głupawka mnie boli ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Na Nie -składka dla NS jest obowiązkowa. -wypowiadasz się w swoim podaniu. Masz taka opcję jak "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja na TAK, trzeba tam adminów by serwer dobrze prosperował. Dorób tylko reklamy i bądź bardziej aktywny na forum po co wam te pluginy, sranie w banie... Jak ma 10/10 to może i ma, może kiedyś się przyda... @EDIT http://forum.cs-classic.pl/topic/14021-podanie-wizja/ Kłócą się jak jakieś dzieciaki z tym Wizja .... Czy to jest jakikolwiek sens ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jestem na nie Zrób PLUGINPopraw aktywność na forum, płać składki lub kup steam oraz nie wypowiadaj się w swoim podaniu.Jak to zmienisz to może będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ogólnie jestem na Tak ale jak składka będzie A co do amx to nawet -_- nie zna go w 100% Ale wierze w twoja moc młody padałanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 widać,że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ani nie odróżniasz pisania pluginow od znajomości amx-a.. nie grzeszysz wiedzą widzę czytaj wymagania na admina potem pisz komentarze ( sorry,ze pisze w podaniu ale ludzka głupawka mnie boli ) Znajomość amxx 10/10 to jest właśnie umiejętność edytowania lub napisania pluginu ... Na wielu forach serwów gdy ktoś napisze 10/10 jest pytany czy umie zrobić plugin i nie pluj się tutaj bo jak myślisz że napiszes 10/10 to chodzi o to że umiesz dać bana czy ss zrobić... Napiszę temat "skala znajomości amxx" dla takich ludzi jak ty... Rene jest tego samego zdania co ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertoos 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jestem na TAK powody podane wyzej np za duzo czitow gra na tym servie a jak powiesz adminowi to godzine na niego patrzy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 osobiście uważam, że lepiej być pewnym cheatera i go sprawdzic chwilke dłużej, niż banowac na lewo i prawo bo jakiś inny słabszy, zniewieściały gracz ma kompleksy ze po raz setny ginie . ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Na Nie Wypowiadasz się w swoim podaniu (istnieje opcja EDIT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pograj dłuzej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi