DamianekPLL 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 1. twój nick podczas gry: Hs^SportinG # Fatal F1. 2.godzina,data zdarzenia:02.01.2014 - 17:00:57 3.mapa:de_westwood 4.liczba screenow:1 5.nick admina ktory cie zbanowal: Pedro? 6.steam id-------- PROSZE ODBANUJ WIEM ZE MAM ZLE SCREENY ALE PRZYSIENGAM NIE MIALEM AIMA PROSZE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wstaw te ss'y lub zablokuje ci pisanie bo zaśmiecasz forum bezsensownymi tematami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wstaw all ss, wycinek z konsoli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wizja nie wypowiadaj się w prośbach o UB bo warna dostaniesz wzór ! i ma być 5 ssów,a nie jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 "PROSZE ODBANUJ WIEM ZE MAM ZLE SCREENY ALE PRZYSIENGAM NIE MIALEM AIMA PROSZE !" Ssy na aima wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 JAK SIE OGARNIESZ TO ZAŁÓŻ NOWĄ PROŚBĘ, A nie groźbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi