tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym zgłosić skargę na UB TEAM gdyż od godziny około 14 Nie mogę doprosić się o UB. Jeden administrator z tego TEAM'u raczył po kilku godzinach napisać że plik nie jest w rar. Tak dobrze rozumiem wytłumaczyłem się że nie mam oryginalnego programu rar stad taki plik. Nikt nie odpisał więc napisałem do 2 adminów na PW o pomoc. Nikt nie odpisał. A więc wstawiłem screeny pojedyńczo gdyż inaczej nie jestem w stanie ich wstawić. Cały dzień czekam na UB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Proszę bardzo http://www.win-rar.com/postdownload.html?&L=0&f=winrar-x64-501pl.exe&spV=true masz tutaj ORYGINALNĄ wersję testową programu winrar w którym spakujesz ss'y. Nie bez powodu ss'y mają być w .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Masz już UB, wszystko w poście wyjaśnione. Tak wgl to mamy (UB TEAM) 24h na rozpatrzenie prośby o UB, więc uzbrój się w cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wersja testowa dobrze. A gdybym dostał 2 raz ? nie będę mógł juz jej włączyc. A poza tym ten plik który wrzuciłem normalnie mozna w winrar rozpakowac i zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 będziesz mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No dzięki za program ale prosiłem o pomoc to tez powinni pomóc tak a nie cały dzień cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak jak Danielek napisał. UB team ma 24h na danie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Brak wzoru ;p. Screeny muszą być w .rar to jest tylko dla bezpieczeństwa i dobra graczy który grają fair play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi