tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym zgłosić skargę na UB TEAM gdyż od godziny około 14 Nie mogę doprosić się o UB. Jeden administrator z tego TEAM'u raczył po kilku godzinach napisać że plik nie jest w rar. Tak dobrze rozumiem wytłumaczyłem się że nie mam oryginalnego programu rar stad taki plik. Nikt nie odpisał więc napisałem do 2 adminów na PW o pomoc. Nikt nie odpisał. A więc wstawiłem screeny pojedyńczo gdyż inaczej nie jestem w stanie ich wstawić. Cały dzień czekam na UB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Proszę bardzo http://www.win-rar.com/postdownload.html?&L=0&f=winrar-x64-501pl.exe&spV=true masz tutaj ORYGINALNĄ wersję testową programu winrar w którym spakujesz ss'y. Nie bez powodu ss'y mają być w .rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Masz już UB, wszystko w poście wyjaśnione. Tak wgl to mamy (UB TEAM) 24h na rozpatrzenie prośby o UB, więc uzbrój się w cierpliwość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wersja testowa dobrze. A gdybym dostał 2 raz ? nie będę mógł juz jej włączyc. A poza tym ten plik który wrzuciłem normalnie mozna w winrar rozpakowac i zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 będziesz mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 No dzięki za program ale prosiłem o pomoc to tez powinni pomóc tak a nie cały dzień cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Tak jak Danielek napisał. UB team ma 24h na danie UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Brak wzoru ;p. Screeny muszą być w .rar to jest tylko dla bezpieczeństwa i dobra graczy który grają fair play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi