Tiran 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Nick : GimbusLink do SSów : niemmam ..Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Aktywny wyjasnij na forum.' [AMXBans] Duration: 'permane Serwer : cs classic 45 k Link do bana:http://amxbans.cs-cl...pl/ban_list.php Wiec takk pisze to ub po raz 5 poniewaz nastapil blad w amxbans !! od wilka dostalem bana na 3 h i zaraz po tym napisalem ub ! dostalem ub ale zaraz ktos zmienil dlugosc kary na 60 min .. gdy juz mialem ub i albo cos sie zbugowalo albo cos bo nie moglem wbic na serwer bo nadal mialem bana a na amxbans mi pisalo nawet po odswerzeniu ze moje ip jest nie zbanowane czy cos takiego wiec postanowilem wbic na serwer na tym samym ip nie zmienilem niczego ani nic ! tylko nick bo jak zmienilem nick to mogelm wboc na serwer wiec wbijam na serwer pisze ze blad w amx jest a tu jeb ban aktywny niby za co ! ?? prawidzwy nick mialem Gimbus ale zeby wbic na serwer zmienilem nick na active link do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2335 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Teraz napisałeś jak do człowieka ##DodajeNick Active zbanowany tak ? Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Semi Mogłeś wcześniej podać prawidłowy link do amxbansa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiran 0 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 no i co mam teraz zrobic ;d ? bo to jest jakas pomylka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Musisz poczekać na Kryptona zaraz powinien się zjawić on da ci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 ODBANUJCIE GO moja wina nawet nie wiedziałem że Danielek skrócił bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 DOBRA, BO NAROBIŁ SIĘ BAJZEL W CHUJ....GIMBUS MIAŁ BANA NA 3H JA EDYTOWAŁEM DO 1H. (3h to trochę przesada) I BYĆ MOŻE, ŻE TAK BYŁO,ŻE NIE MIAŁ JUŻ BANA I WSZEDŁ NA SERWER,A ADMIN NIE WIEDZIAŁ O SKRÓCENIU DO 1H. Teraz dostajesz UB,ale następnym razem nie będzie skracania banów ani UB za Twój niewyparzony język... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi