TheBest147 45 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nick:TheBest Powód rezygnacji:Mam dosć że sam gram na cod 45k jako admin ogółem nie dogaduje się z adminami i dużo spin mają do mnie gracze dzisiejszego dnia rezygnuje z stanowiska admina coda45. Coś od siebie:Mam dość adminów,graczy,Gimbusa Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przestań kurwa zachowywać się jak dzieciak jakiś... tak Ci zależało na tym adminie i co? Weź się w garść, nie patrz na innych i rob swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TheBest ty jesteś dziwny, starałeś się chyba najdłużej o tego admina i teraz tak łatwo rezygnujesz. Co Cię obchodzą inni?? Rób swoje po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TheBest, kiedy ja coś do Ciebie miałem? Bo nie rozumiem twojej wypowiedzi... zawsze broniłem Cię, bo te skargi na Ciebie nie zawsze były słuszne, a Ty jeszcze piszesz, że nie dogadujesz się itd.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 THE BEST OGAR!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Albo chcesz na siebie zwrócić uwagę albo jesteś słaby psychicznie w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba wystarczy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi