TheBest147 45 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nick:TheBest Powód rezygnacji:Mam dosć że sam gram na cod 45k jako admin ogółem nie dogaduje się z adminami i dużo spin mają do mnie gracze dzisiejszego dnia rezygnuje z stanowiska admina coda45. Coś od siebie:Mam dość adminów,graczy,Gimbusa Miłej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przestań kurwa zachowywać się jak dzieciak jakiś... tak Ci zależało na tym adminie i co? Weź się w garść, nie patrz na innych i rob swoje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TheBest ty jesteś dziwny, starałeś się chyba najdłużej o tego admina i teraz tak łatwo rezygnujesz. Co Cię obchodzą inni?? Rób swoje po prostu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaLOW 2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 TheBest, kiedy ja coś do Ciebie miałem? Bo nie rozumiem twojej wypowiedzi... zawsze broniłem Cię, bo te skargi na Ciebie nie zawsze były słuszne, a Ty jeszcze piszesz, że nie dogadujesz się itd.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 THE BEST OGAR!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Albo chcesz na siebie zwrócić uwagę albo jesteś słaby psychicznie w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba wystarczy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi