Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam, zauważyłem że niektóre serwery są pełne a niektóre nie. Głównie tyczy się to Cod 45k lvl, 101 lvl, bf2 i deathrun. Dlatego postanowiłem nieoficjalnie że zbiorę grupę osób która rozreklamuję te serwery. Więc pytam się czy ktoś jest w stanie pomóc w tym reklamowaniu. Oczywiście Ip serwerów dostaniecie na pw oraz treść owych "reklam". Muszę przynajmniej znaleźć 5-6 osób. P.s Oczywiście jeżeli dostaniemy zgodę Karola bo mogą być potem problemy. A i odradzam pomoc osobom ze steam'em bo możecie wyrwać bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 To może konkurs? 3 osoby które zrobią najwięcej reklam (z własnym nickiem) to coś tam wygrają ?! Bardziej zachęcające to by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ale to nie takie na forach tylko na serwerach. Bo te na forach mało dają zresztą kto by te nagrody fundował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Nie.Nie reklamujemy na serwerach. Chcesz pomóc?Od ponad pół roku prowadzę dość znany boost (jeden z topowych w sieci) i to dzięki niemu nasze serwery są full.Zapraszam do reklamowania go:Reklamujecie nasze wersje cs'a na różnych forach: http://download.cs-classic.pl/ (tutaj jest link do tego cs'a). Sam założyłem dwa dość sławne tematy na starszych sieciach: http://www.grajkownia.com/topic/29743-counter-strike-16-v50-download/ http://pochylnia.pl/topic/73720-counter-strike-16-non-steam-v50-download/ W tej chwili liczba graczy jest równa około 2300 unikalnych IP dziennie, co jest bardzo dobrym wynikiem (czwarty boost w sieci), po cssetti, itd. Tu statystyki http://plsetti.pl/boost/stats/ Nie chce zjebać opinii sieci więc reklamujemy serwery tylko w taki sposób.Możecie też pisać na GG/SKYPE/Steam/Facebooku że mamy konkurs ze zdobyciem steam z cs 1.6 i na pewno ktoś wbije. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Wiedziałem że to nie jest najlepszy pomysł. W każdym razie jutro pomyślę nad ową reklamą promującą nasze forum w której znajdą się informacje podane przez Karola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tutaj chodzi o sieć, reklama na serwerach nic nie daje, a tylko pogorszy. Ja nie zezwalam na takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tak tak, teraz mam na myśli reklamę sieci ale taką która uwzględnia konkurs, cs oraz serwery. Może nawet pomyślimy nad konkursem na największą liczbę reklam ale trzeba znaleźć sponsora nagrody itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tak tak, teraz mam na myśli reklamę sieci ale taką która uwzględnia konkurs, cs oraz serwery. Może nawet pomyślimy nad konkursem na największą liczbę reklam ale trzeba znaleźć sponsora nagrody itp Co dadzą reklamy? Korzystam z bota, nie chce zmuszać ludzi do reklamowania cs (tak jak robią to inne sieci), strona z downloadem jest wysoko pod kilkoma ważnymi frazami i to wystarczy. Jeżeli ktoś chce zareklamować cs to zrobi to sam, bez mojej prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Aha więc myślę że temat można zamknąć + kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Temat zostanie, ale zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi