tomozim 2 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam Zrobiłem ten temat aby wypowiedzieć swoje zdanie na temat muzyki świątecznej na serwerze . Okres świąteczny, miły okres już się skończył a zaczął się "Karnawał" a wiec myślę że fajnie by było posłuchać jakichś fajnych piosenek a nie kolęd. Chodzi mi w większości o serwer DD2/inf/nuke gdyż tam tylko gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 taaa,wszystkie pluginy,mapy,roundsound związane ze świętami można usunąć. I to tyczy się wszystkich serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Czekam na nowe rs'y (paczki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tez o tym dzis myslalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 jakaś taka sobie sklejka z soundów w cs_polish http://www.speedyshare.com/yRNB5/SKLEJKA-by-sikorrrrrrrr.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Trochę się gracze skarżą na te rsy. Może coś takiego bardziej przypadnie im do gustu http://speedy.sh/jyFwE/RS-by-Houston.rar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 ten plik nie istnieje (nie ma go) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Jutro sam cos zgram i wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomozim 2 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://speedy.sh/e93da/Roundsound-by-Bols.rar ja bym pomyslal nad tym rs'em 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 w sumie sprawdzałem to nie zły pomysł ale niestety kto inny o tym zadecyduje , popieram ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Od next mapy nowe rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Tak jak Karol napisał - gotowe.Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi