Skocz do zawartości

Administrator "KAMIL :D"

chief keef

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: CHIEF KEEF

2.Nick admina/gracza który zawinił: "KAMIL :D" 

3.Admin/Gracz : -

4.Data i godzina: 11:50

5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): wasze hltv z mapy de_inferno 

6.Opis sytuacji: Koleś nadużywa opcji administratora. Zarzut nadużycia wywodzi się z faktu, iż koleś po każdym moim info na say_team pisał "OK" i pojawiał się tam, do tego prowokował mnie do obrazy słowami "jest wielki napinacz internetowy chief keef". Za taki czyn powinno się mu zdjąć rangę. 

Do tego jest niekompetentny i wulgarny, szczególnie gdy ktoś go zabija. 

Nie musicie mi wierzyć na słowo, ale gram tutaj dobre kilka miesięcy, co świadczy o moim przywiązaniu do serwerowni.

Bez dowodów to ty sobie możesz, wczoraj tak samo jak dziś wyzywasz mnie! dowod-->http://cloud-3.steampowered.com/ugc/450657989567255459/F043A059F3324223B8B54A306AFFE0807D4C20E8/

NApisałem raz "ok" a nie cały czas to tez mozna sprawdzic w logach;] dowod--> http://cloud-2.steampowered.com/ugc/450657989567645941/508828B2DAAD4CA228425E9282692BC35814BA51/

Wczoraj tak samo było, jeszcze pare takich akcji i lecisz na zawsze nie bede się bawił z TB Kozaku

Dowody proszę!

Ja nie będę się użerał z 14 letnim uzależnionym od gry dzieciakiem, który żyje światem cs'a. Administracja ma wzgląd do logów, niech sobie sprawdzą. Do tego dziwie się, że wybrali na administratora kogoś, kogo IQ jest zaniżone o 50% od normy krajowej. 

A co do tego, czy lecę na zawszę czy nie, to nie masz w tym żadnego udziału, bo jesteś randomowym administratorem wybranym z śmiesznego podania, wróć sobie do tej gry WOLNY FARMERZY i sprzedawaj te monety.

PS. Administrator KAMIL i jego "19 LAT" aka pisownia na poziomie dzieci z podstawówki
http://zapytaj.onet.pl/Category/029,001/2,13184407,Czy_umi_ktso_bindowac_klawisze_w_cs_16_napiscie_na_gg_37054811.html

Chief keef myślę że to twoje zachowanie bardziej pasuje do "14 letniego uzależnionego od gry dzieciakiaka" jeżeli masz skarge na admina to nie zachowuj się w tym poście jak jak dziecko... myślę że powinieneś być troszkę bardziej kulturalny, jeżeli nawet by cię prowokował do obrazy słów nie powinieneś tego robić bo obowiązuje kultura na serwerze. Takie moje zdanie 

Gość Dlaczego?

Jezeli sam nie nagrales demka, to je znajdz na HLTV. Ty skladasz skarge wiec to Ty powinienes miec jakis dowod, a nie ktos ma go szukac za Ciebie. Z reszta zrobienie screenow na uzytkownika steam to klikniecie F12 i robisz tyle ss'ow ile chcesz. Wiec jezeli nie masz dowodow nie powinienes zakladac tego tematu.

• Like 1

Wizja gdzie nie ma skarg, jak gracze mają jakieś zastrzeżenia do administracji to piszą na forum- proste.

Tak jak pisał Dlaczego, podaj to demko i zobaczymy jak admin się zachowuje...

• Właściciel

Demko podałes  z 10:20 i nie było tam nigdy Kamila, z adminów na demku widziałem tylko Taq. Ciebie w sumie też tam nie zauważyłem

Prawda jest taka, że mi się zwyczajnie NIE chce gromadzić dowodów. Może zrobi(ł) to ktoś inny. Szkoda mi marnować ok. 30 minut na przeglądanie, zapisywanie i zbieranie w jedno miejsce dowodów przeciwko tobie człowieku_małpa.

Sprawą jasną jest, że swoją arogancją denerwujesz graczy. Panosz się tak dalej, lud ci nie zapomni.

• Właściciel

"Lud ci nie zapomni" - Nie zapominajmy że żyjemy w kraju w którym trzeba mieć dowody by kogoś "udupić" więc takiego typu komentarze będę traktował jako spam i usuwał bo nie ma tutaj podanych żadnych dowodów, a zrobić demko lub zrobić ss to nie jest "godzina roboty"

Ja widzę to tak po prostu gościowi mogło nie pójść i powiedział co nie powinien admin zareagował i zrobił to co musiał jednak że widzę po autorze tematu gościu po prostu nie wie co to jest  kultura , ale nie wnikajmy w to myślę że sam do tego dojdzie i po prostu przestanie bluźnić od słowa do słowa bo to nie za dobrze wygląda gdy na forum założył temat a w temacie używając tak nie stosowne słowa co do swojego tematu podkreślam "tematu" jeśli nie potrafi napisać poprawnie tematu i utrzymać kulturę to myślę że jest gorzej i mam nadzieję że więcej takich osób nie będzie ;]

Nie wiem jaki konflikt jest między tym graczem a adminem ale byłem na serwerze podczas tego kiedy poleciał ban i powiem tylko tyle, że gracz został ukarany słusznie. To prawda, że gracz napisał na tsay, że biegną w jakieś miejsce a Kamil napisal na say'u "ok" ale to było jednorazowe - przynajmniej ja nie zauważyłem nic więcej. Za to ze strony gracza poszła wiązanka na admina i ja zachowałbym się tak samo jak Kamil. Tymbardziej, że admin nie pisał do graczy swojej drużyny gdzie oni biegną itd.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Bez żadnego dowodu nic nie mogę zrobić, jeżeli admin "kamil" dalej będzie nadużywał admina (patrząc na wiadomości gracza) to ta opcja zostanie mu zabrana

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności