Minionek 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Co to jest że po 25min po otrzymaniu ub ja dostaje kolejnego perma ? To są jakieś jaja ? O.o Nick : Minionek Link do bana :http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=2874 Brak SS ... Server : #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl Wyciąg z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Minionek : P [AMXBans] Reason : ' Anty ban+anty ssy ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Anty ss czyli pewnie wyszedłeś w trakcie robieina ss'ów. Czekamy na admina banującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minionek 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Dostałem kicka za "afk" a byłem w trakcie gry, potem chciałem wejść do gry i pisze że zostałem zbanowany . To nie wiem o co to chodzi ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jeżeli jesteś odpalony to admin ma wrzucić demo i podać czas,na który mamy zwrócić uwagę... Czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Przepraszam ze sie wypowiadam ale to bylo tak : 1. dostal bana za ssy (dal w zip) 2. przedyskutowalismy to z adminami dalem mu perma zeby wrzucil w rar a nie dostal i nie dalo sie go zbanowac 3 dalem mu kicka 4. The best dal mu perma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UbTeam który otwierał ten plik, zgłosil mi to i nie zauważyłem żadnego większego problemu. Plik był otwarty winrarem więc znajdowały się w nim wszystkie szczegóły. UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi