kilannnn 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1. Serwer: ONLY DD2/NUKE/INFERNO 2. Nick: kilannnn. 3. Imię: Oskar 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak, lecz rzadko go używam:) 7. Czas spędzony na forum: nie potrafię tego określić ;p 8. Opisać siebie: SPORTOWY TRYB ŻYCIA! 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gram na serverze w różnych godzinach i często nie ma adminstratora, server jest naprawdę dobry i dobrze się na nim gra, i jakiekolwiek osoby grające na haxach psują tę gre 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; przejdę na specta, popatrze, zrobie ssy jeśli bedzie taka konieczność -Gdy ktoś nadużywa micro; zwrócę uwagę, jeśli to nic nie da będę zmuszony go kicknąć -Nadużywa Kultury na serwerze; zależy w jakim stopniu, ale banik na 5 minut powinien pomóc takiej osobie 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 posiedź na forum poudzielaj sie i będę na 100% wielkie tak! bo ogarniety czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na razie ważniejsze jest to by siedział na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Raczej tak. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tam jestem na tak. Dam mu szansę, godziny przecież może nadrobić, a najważniejsze jest to, że jest ogarnięty. Amx 10/10, mikrofon, steam i odpowiedni wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na Tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na tak; -amx -steam Myślę, że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi