kilannnn 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1. Serwer: ONLY DD2/NUKE/INFERNO 2. Nick: kilannnn. 3. Imię: Oskar 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 10/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak, lecz rzadko go używam:) 7. Czas spędzony na forum: nie potrafię tego określić ;p 8. Opisać siebie: SPORTOWY TRYB ŻYCIA! 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często gram na serverze w różnych godzinach i często nie ma adminstratora, server jest naprawdę dobry i dobrze się na nim gra, i jakiekolwiek osoby grające na haxach psują tę gre 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; przejdę na specta, popatrze, zrobie ssy jeśli bedzie taka konieczność -Gdy ktoś nadużywa micro; zwrócę uwagę, jeśli to nic nie da będę zmuszony go kicknąć -Nadużywa Kultury na serwerze; zależy w jakim stopniu, ale banik na 5 minut powinien pomóc takiej osobie 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 posiedź na forum poudzielaj sie i będę na 100% wielkie tak! bo ogarniety czlowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na razie ważniejsze jest to by siedział na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dlaczego? Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Raczej tak. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ja tam jestem na tak. Dam mu szansę, godziny przecież może nadrobić, a najważniejsze jest to, że jest ogarnięty. Amx 10/10, mikrofon, steam i odpowiedni wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na Tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na tak; -amx -steam Myślę, że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi