B@mb@xD tO Mistrz` 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: B@mb@xD tO Mistrz`3. Imię: Jakub4. Wiek: 14 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 3/106. Mikrofon(Tak/Nie): mam7. Składka(Tak/Nie): nie8. Czas spędzony na forum: 1 miesiąc9. Opisać siebie: 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobiec itp.11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; daje bana na ok 30 min. -Nadużywa Kultury na serwerze; daje bana na 1-3 h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Żalosne .. -1 post 1 temat tylko po admina (5m 36s twoj czas na forum ;x ) - brak reklam - nieznajomość amx - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Śmieszny jesteś NA NIE Powody: CAŁE PODANIE Czas spędzony na forum 1 miesiąc? Masz konto od dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Podanie napisane na odwal się. Trochę się do tego przyłóż i zobacz jakie są wymagania... Pewnie że NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na nie -brak reklam- amx -czas spędzony na forum 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobiec itp. - od tego jestem ja, semi, daniel.! i siom @Shakugan No Shana ja też mam 14 lat i jakoś posiadam admina więc nie wiem o co ci chodzi ;/ Godziny na serwie mówią same za siebie http://www.gametracker.com/player/B%40mb%40xD%20tO%20Mistrz%60/193.33.176.143:27015/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na nie. Podanie napisałeś, nie wiem jak to ująć, dla beki ? Brak reklam, amx 3/10 masakra, brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE: Wiek (15 moze by bylo) Amx 3/10 konto dla podania skladka reklamy I wypowiedzi innych osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na Nie -powody wymienili poprzednicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE : -nazwa tematu ^^ -konto dla podania -amxx 3/10 ale pewnie nic nie umiesz -brak składek -brak reklam -"ponieważ duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobirc itp" - czy tylko ja tego nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE Chyba wszystko napisali koledzy wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jak widać na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi