B@mb@xD tO Mistrz` 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: B@mb@xD tO Mistrz`3. Imię: Jakub4. Wiek: 14 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 3/106. Mikrofon(Tak/Nie): mam7. Składka(Tak/Nie): nie8. Czas spędzony na forum: 1 miesiąc9. Opisać siebie: 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobiec itp.11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; -Gdy ktoś nadużywa micro; daje bana na ok 30 min. -Nadużywa Kultury na serwerze; daje bana na 1-3 h13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Żalosne .. -1 post 1 temat tylko po admina (5m 36s twoj czas na forum ;x ) - brak reklam - nieznajomość amx - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Śmieszny jesteś NA NIE Powody: CAŁE PODANIE Czas spędzony na forum 1 miesiąc? Masz konto od dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Podanie napisane na odwal się. Trochę się do tego przyłóż i zobacz jakie są wymagania... Pewnie że NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na nie -brak reklam- amx -czas spędzony na forum 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniewaz duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobiec itp. - od tego jestem ja, semi, daniel.! i siom @Shakugan No Shana ja też mam 14 lat i jakoś posiadam admina więc nie wiem o co ci chodzi ;/ Godziny na serwie mówią same za siebie http://www.gametracker.com/player/B%40mb%40xD%20tO%20Mistrz%60/193.33.176.143:27015/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jestem na nie. Podanie napisałeś, nie wiem jak to ująć, dla beki ? Brak reklam, amx 3/10 masakra, brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprawiedliwy 10 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE: Wiek (15 moze by bylo) Amx 3/10 konto dla podania skladka reklamy I wypowiedzi innych osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na Nie -powody wymienili poprzednicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZja 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE : -nazwa tematu ^^ -konto dla podania -amxx 3/10 ale pewnie nic nie umiesz -brak składek -brak reklam -"ponieważ duzo osob skraca wiec chalbym temu zapobirc itp" - czy tylko ja tego nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na NIE Chyba wszystko napisali koledzy wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 984 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Jak widać na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #3 [DeathRun] Cs-Classic.pl [Klasy] | Pukawka.pl → DRPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi