pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Nick: pampeluna Powód rezygnacji: Nie zamierzam grać na serwerowni gdzie wszyscy admini bezczelnie kłamią i wmawiają że mają racje Coś od siebie: Pozdrawiam wszystkie osoby które naprawdę były spoko: TheBest Operator Sorry Magik Onetheskill cheat purplewolf porzeczka Sorry Rybak -_- Rezygnuje ze wszystkich serwerów. Byliście napawdę spoko, ale po ostatnim zajściu wnerwiłem się do takiego stopnia i uznałem że nie ma sensu grać z oszustami na jednej serwerowni. Tyle odemnie elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Szkoda, trzymaj się. Wpadaj czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 napewno będe was odwiedzać! Jeszcze raz życzy wszystkim miłej gry i przestrzegam was przed wchodzeniem na tego coda 45k lvl. Nie chcecie skończyć tak jak ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porzeczka 0 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Beznadzieja Naraska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Juz 1 admin 45K został ukarany. Sorry że administracie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To nie jest twoja wina Krypton, naprawdę. Poprostu administracja musi się sama pilnować. Nie jesteś tu niczemu winien. Gdyby Shana przyznał się do winy to nie złożył bym rezygnacji, ale że kłamał i przesadził z tym to było dla mnie bardzo denerwujące. A najgorsze jest to że WilkuZmC popierał fałszywe dowody Shana. jemu też powinni odebrać admina bo nic nie pisałem takiego jak : @ Daniel.! to nie bylo za dupa tylko za obrazenie mnie ciagnij kut*** Wycinek z Shoutbox Tego fragmentu też tam nie było. WIdać że Shana sporo kombinował żeby się wybronić i namówił WilkuZmC na to żeby też kłamał przeciwko mnie. Było mineło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Wiecie co, jednak postanowiłem zrezygnować z rezygnacji. Czyli wracam i znów będę adminem na serwerach ZM i cod 101 lvl. Dlaczego wracam? ponieważ Shana i Wilku mnie przeprosili i popełnili błąd. Pomylili osobę i wzieli mnie za inną. Tak czy siak wracam do gry. Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi