~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Serwer: Only DD2 - inferno - nuke 2. Nick: ~r3'M!ks.mp33. Imię: Dawid4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Myślę że sporo przebywam na serwerze mnie więcej troszkę mniej na forum ale jeśli jest coś ważnego do opisania czy też odpowiedzenia to zawsze będę grałem i miałem kilka razy admina więc wiem że jak dla mnie obecność na forum musi być ;]8. Opisać siebie: Witam mam 21 lat nazywam się Dawid , w tej chwili mieszkam w Województwie Dolnośląskim aktualne miasto Świdnica nie daleko od Wrocławia interesuję się motoryzacją i sportem i oczywiście lubię pograć w cs jak to dobre chłopaki , miałem na kilku serwerach admina nie gdyż przyszedł czas by na jednym serwie który nazywał się Piromania H@ wpadł na pomysł by kilka adminów miało swój jeden serwer pod opiekę byłem jednym z nich ale aktualnie to był serwer 4Fun , ale od słowa do słowa było i kasy zabrakło na serwa pierw padła strona następnie serwery więc długo się nie utrzymało sporo wiem i ogarniam nie ma z tym problemów więc jeśli będzie co do czego proszę pisać pw informuję że admina ostatni raz miałem około pół roku temu ale warto mi zaufać jak i każdy ogarnięty gracz który mnie zna dobrze na serwie a wielu zna ważnych ;D9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jeśli przebywam na serwerze rzadko kiedy widzę adminów online po prostu zależy mi na tym by utrzymać serwer w jak najlepszym porządku by nikomu nikt nie przeszkadzał by jak najlepiej się każdemu dobrze grało , jeśli przebywam na serwie wiem kto i co ma jestem bardzo uważny co do tych ludzi którzy nie potrafią zagrać uczciwie a oto tu chodzi by tego jak najlepiej upilnować ;]10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Najczęściej jeśli są tą osoby które grają na wh czy też aimbotach robię ssy bądź też nakręcam demko ale jeśli widzę że naprawdę gościu jest odpalony gdy jestem na serwie a gra na aimbocie perma daję w 100% jeśli widzę to na swoje oczy to tak jest ;] -Gdy ktoś nadużywa micro; Próbuję się dogadać jeśli nie zadziała dostaje kick z powodem proszę ogarnąć mikro + 16 czy też używać stosownie ;] -Nadużywa Kultury na serwerze; Prawię to samo co z mikrem 16+ ale ewentualnie jeśli nie potrafi sobie poradzić ze swoim słownictwem należy nagle zareagować następującymi krokami typu ban na 5 min powód proszę się ogarnąć i wrócić po przerwie czy też kick jak zadziała to nstp razem bana nie dostanie powód kick może być dostosuj się do warunków na serwerze ;] 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam oczywiście od dość dłuższego czasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 tak, często widzę go na serwerze - ogarnięty i kulturalny gracz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania i widać, że Ci zależy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak najbardziej na tak. Ogarnie, potrzeba takich ludzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 na tak i proponuje zrobic w admin forum spis adminów bo niedlugo to nie bedzie wiadomo co kto i jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na tak-wymogi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi