~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Serwer: Only DD2 - inferno - nuke 2. Nick: ~r3'M!ks.mp33. Imię: Dawid4. Wiek: 215. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Czas spędzony na forum: Myślę że sporo przebywam na serwerze mnie więcej troszkę mniej na forum ale jeśli jest coś ważnego do opisania czy też odpowiedzenia to zawsze będę grałem i miałem kilka razy admina więc wiem że jak dla mnie obecność na forum musi być ;]8. Opisać siebie: Witam mam 21 lat nazywam się Dawid , w tej chwili mieszkam w Województwie Dolnośląskim aktualne miasto Świdnica nie daleko od Wrocławia interesuję się motoryzacją i sportem i oczywiście lubię pograć w cs jak to dobre chłopaki , miałem na kilku serwerach admina nie gdyż przyszedł czas by na jednym serwie który nazywał się Piromania H@ wpadł na pomysł by kilka adminów miało swój jeden serwer pod opiekę byłem jednym z nich ale aktualnie to był serwer 4Fun , ale od słowa do słowa było i kasy zabrakło na serwa pierw padła strona następnie serwery więc długo się nie utrzymało sporo wiem i ogarniam nie ma z tym problemów więc jeśli będzie co do czego proszę pisać pw informuję że admina ostatni raz miałem około pół roku temu ale warto mi zaufać jak i każdy ogarnięty gracz który mnie zna dobrze na serwie a wielu zna ważnych ;D9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jeśli przebywam na serwerze rzadko kiedy widzę adminów online po prostu zależy mi na tym by utrzymać serwer w jak najlepszym porządku by nikomu nikt nie przeszkadzał by jak najlepiej się każdemu dobrze grało , jeśli przebywam na serwie wiem kto i co ma jestem bardzo uważny co do tych ludzi którzy nie potrafią zagrać uczciwie a oto tu chodzi by tego jak najlepiej upilnować ;]10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Najczęściej jeśli są tą osoby które grają na wh czy też aimbotach robię ssy bądź też nakręcam demko ale jeśli widzę że naprawdę gościu jest odpalony gdy jestem na serwie a gra na aimbocie perma daję w 100% jeśli widzę to na swoje oczy to tak jest ;] -Gdy ktoś nadużywa micro; Próbuję się dogadać jeśli nie zadziała dostaje kick z powodem proszę ogarnąć mikro + 16 czy też używać stosownie ;] -Nadużywa Kultury na serwerze; Prawię to samo co z mikrem 16+ ale ewentualnie jeśli nie potrafi sobie poradzić ze swoim słownictwem należy nagle zareagować następującymi krokami typu ban na 5 min powód proszę się ogarnąć i wrócić po przerwie czy też kick jak zadziała to nstp razem bana nie dostanie powód kick może być dostosuj się do warunków na serwerze ;] 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam oczywiście od dość dłuższego czasu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rn? 19 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 tak, często widzę go na serwerze - ogarnięty i kulturalny gracz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 795 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Na tak, spełniasz wymagania i widać, że Ci zależy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jak najbardziej na tak. Ogarnie, potrzeba takich ludzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 na tak i proponuje zrobic w admin forum spis adminów bo niedlugo to nie bedzie wiadomo co kto i jak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jestem na tak-wymogi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Lutego 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi