rossrabiaka 0 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nick : RosSrab|ak@ !!!Data Zdarzenia : 15:25 2014-01-06Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Shana lub ktos inny ale chyba Shana bo tylko on/a był/a na servie lub tak jak inni mówią że admin to WilkuZmC to moze też onOpis Sytuacji : sobie przykampiłem i on dał mi bana za cele mapy na 30min nie powinno byc mniej?? ja uważam że powinnoDowód : ---------- Prosze o rozpatrzenie tej sprawy i żebyście nie dawali za głupie przykampienie na chwile bana 30min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 NIE TEN DZIAŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 NIE TEN DZIAL /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi