James0v 1 688 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Legendarny bramkarz Realu Madryt, Iker Casillas przyznał, że możliwym jest w przyszłości scenariusz, w którym opuszcza po latach klub, którego jest wychowankiem. Casillas od kilku miesięcy godzi się, z mniejszym lub większym skutkiem, z rolą rezerwowego bramkarza Merengues. Tym pierwszym jest zbierający bardzo dobre recenzje Diego Lopez. - Kiedy zawodnik nie gra, normalnym jest, że zaczyna myśleć o swojej przyszłości. Musi podjąć pewne decyzje. Jestem człowiekiem, ale także piłkarzem. Nie gram w podstawowym składzie już od dłuższego czasu, ale chcę zostać w Realu i wygrać z tym klubem jeszcze więcej trofeów - powiedział Casillas. Następnie Hiszpan przyznał, że nie jest wykluczone, iż jednak będzie musiał kiedyś opuścić Santiago Bernabeu. - Jestem tutaj od wielu lat, od kiedy byłem dzieciakiem. W końcu może przyjść dzień, kiedy będę musiał podjąć najtrudniejszą decyzję w mojej karierze - zdradził swoje obawy mistrz świata i Europy. - W tym momencie myślę tylko o Realu i walce o pierwszy skład. Gdyby było inaczej, powiedziałbym prezesowi, że chcę odejść latem. Daję sobie kilka miesięcy, a jeśli w tym czasie niewiele się zmieni być może, gdy zapytacie mnie następnym razem o przyszłość, nie wykluczę odejścia z klubu - powiedział niespodziewanie Hiszpan. Źródło: eurosport.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Brak aktywności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi