Senrox 869 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 1. Serwer: Cod 45k lvl 2. Nick: Brian O'Connor3. Imię: Adam4. Wiek: 17 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie mam nic na koncie ale się dogadam z kryptonem 8. Czas spędzony na forum: Prawie 15 dni9. Opisać siebie: Każdy mnie chyba zna więc nie muszę się opisywać 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jest dużo adminów ale połowa nie wchodzi na serwer a cziterów od groma11. Linki do reklam: Jeżeli trzeba to zrobię 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ss-y ewentualnie demko -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie-kick-ban 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; osteżenie-kick-ban od 30minut do 3h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS ~Wiek 15+ - jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) - jest ~Minimum 20 godzin gry na serwerze - jest około 16 ~Kultura - jest ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - jest ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - nie mam ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - 15 dni ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - jest ~Reklamowanie Serwerów - jest ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa - uzgodnie z kryptonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja na tak jest spoko i chetnie pomaga wymagania na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oczywiscie na TAK Duzo gra na Serwie Wyłapuje mi cheaterow na u@ i zawsze gdy podaje gracz odpalony wiec zna sie na rzeczy ^^ Wymagania spelnione @Edit GREEN dodac cos jeszcze bo Warna dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na tak -Często Cie widuje -Amx -Pomagasz graczom / adminom -Czas na forum - itp. mozna dulgo wymieniac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 NA TAAAAK! Spełniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak -Wiek -Steam -Wiek -Kultura -Mistrz xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja jestem na tak.Rudy się nada !http://www.youtube.com/watch?v=mqdzK_iBwxs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 tak,spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak Wymagania + Duzo gra na servie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na tak Kultura Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na TAK : -miły -pomocny -ogarnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jestem na tak;)-wymogi -wiek -amx - opinia innych (+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak, wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Gratuluje Rudy Na Tak PISZ PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi