Kobys 250 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z racji tego,że gra tak mało ludzi na tym serwerze, nie jest tak jak miałoby być. To może spróbować serwer diablomod ? Zwiększyć sloty do 24( dużej różnicy cenowej nie będzie)albo nawet zostawić 18,a może to przyciągnąć graczy... Co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Diablo mod? może być to dobre, ale nie wiem czy to przyciągnie graczy. ale jestem Za zmianą moda a może surfa? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dobry pomysł z tą zmianą, bo codów jest chyba najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ej fazownik surf to mój pomysł xD. A co do zmiany też jestem na TAK. Chociaż serwer teraz też jest fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Można zrobić ankiete na jaki mod zmienić, ale jeśli surf to taki klasyczny a nie na exp'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Surf fajnie by pasował do serwerowni ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Można zrobić ankiete na jaki mod zmienić, ale jeśli surf to taki klasyczny a nie na exp'a można by było ;p Surf fajnie by pasował do serwerowni ^^ może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja jestem za Diablomodem Ale wiadomo żeby przyciągnąć graczy mod musi być unikatowy Co się wiąże z kasą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Szczerze wątpię żeby to przyniosło jaki kolwiek skutek A te DiabloMody to pogięte są ostro ale jak chcecie i tak zostanę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja jestem za Diablomodem Ale wiadomo żeby przyciągnąć graczy mod musi być unikatowy Co się wiąże z kasą no nie stety wszystko masz za hajs Szczerze wątpię żeby to przyniosło jaki kolwiek skutek A te DiabloMody to pogięte są ostro ale jak chcecie i tak zostanę Też się cieszę ;P i to odbrze że zostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Po prostu mało osób gra na Cod'ach 101lvl, ja bym zrobił inny max lvl, ale ten pomysł z surfem też dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 M@ajki Moim zdaniem nawet zmiana levelu by nic nie dała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 no nie stety wszystko masz za hajs Też się cieszę ;P i to odbrze że zostaniesz. Dzięki ale jak będzie surf to będe wnosil o przeniesienie adma na inny serwer bo dla mnie surf to dziadostwo pełne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Teraz czekamy co H@ powie na to ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Odświeżam ten temat iż mało graczy gra i trzeba było coś zrobić, tak jak w temacie,trzeba czegoś nowego. Moje nowe propozycje: a)GG+DM b)GunXpMod+dm c)Sam DM d)Surf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja za surfem lub sam DM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 GG+DM /DM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: na razie zostaje jak jest. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CodOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi