kylym cie 11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nick : NATURAL g.Link do SSów : http://www.speedyshare.com/ubcMp/cstrike.rar Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:543398459'[AMXBans] Twoje IP: -------------[AMXBans] ====================================== Serwer : Only D2 \m/Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=3369 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Czemu na 3 ss'ach jest zegar z odliczaniem paki, a na 2 już nie ma?? Czekam na wypowiedź innych osób z UB Teamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Człowieku skąd mam wiedzieć? Ja ss'ów nie robiłem i nie mam haxów nie moja wina, że dzieci puaczą bo są bite./// specjalnie tak napisałem -.-, z resztą administracja zna się lepiej. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez kylym cie Jak coś to płaczą, a nie "puaczą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hmm jak byś nie zauważył to jestem z UB teamu tylko czekam na wypowiedź kolegów z UB teamu, ponieważ nie jestem pewny z tym zegarem. A na jakiej grafice grałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak zawsze na Open GL i 32 bit'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi