Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Może wgrać plugin na wyścigi ^^ http://amxx.pl/topic/75689-deathrun-speedrun-wyscig/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na Dr z Klasami? serio? serio? takie pluginy to na DR bez klas bo to bez sens jak są klasy. NP: Koleś ma x2 większy lvl niż ty i ma więcej np: w konde i z nim nie wygrasz. Dobrze by było zrobić Dr'a takiego jak na (sory za reklame) cs-kwidzyn że dostajesz ileś tam gratiwki lub speed'a lub to i to. Masz takie menu i grasz, all mają takie same szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Fazownik, nie każdy musi się zgodzić na wyścig. ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReNe PSD 12 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja jestem za Daniel ma rację.. nie każdy musi się zgodzić. Zgodzi się ta osoba, która uważa, że ma szansę z wyzywającym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jestem za ^^ można się zmierzyć ;3 np. vip z normalem itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parnassus 1 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Dobre Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horanek 1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jestem za. Wyścigi nie są tylko na DR bez klas, Shenzi to co piszesz to bzdura. Widziałem na kilku serwerach z klasami taki plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Serwer i tak ma dużo pluginów i nie będę go przeciążał dodatkami które są niepotrzebne. Chyba że ktoś zasponsoruje serwer na pukawce pod chmurką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi