TheBest147 45 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie wiem co się dzieje ale od kilku dni nie mogę użyć steama dlatego nie wbijam na coda 45k i gram na nsie a tam nie mam adma dlatego rezygnuję z adma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To ściągnij cs'a Karola v50, tam będziesz miał sid, który się nie zmienia i kryton Ci to zmieni,żaden problem dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 http://download.cs-classic.pl/counter-strike-1-6-najlepsza-wersja/ ja korzystam z tego wygeneruje ci SID i będzie dobrze a nie rezygnuj z admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Mam takie przeczucie,ze nie chcesz juz tego admina i szukasz tylko wymówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampeluna 12 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Boże, jeżeli chłopak nie chce admina to po co go zmuszać albo pisać takie beznadziejne komentarze ? Szuka wymówki? może ma zrobić coś złego żeby stracić tą range? no raczej tego nie chcielibyśmy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 chyba dlatego gram na steamie aby nie płacić składki bo nie mam prawda. sorry ale nwm co sie z nim stało spróbuje sie dziś na niego zalogować bo pobrałem od nowa jak mi się uda wróce do gry Danielek nie wiem co ci tam siedzi w głowie ale ja nie szukam wymówki jak nie moge sie zalogować na steamie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~r3'm!ks.mp3 0 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Widzę że się lekkie zamieszanie robi , skoro pisał podanie i chciał admina to wiedział na czym stoi że niestety ale trzeba spędzić trochę czasu nad tym mimo to że nie chce działać steam równie dobrze możesz zainstalować na nowo jak i pomóc sobie za pomocą wszelki programów jak tu panowie doradzają chyba że faktycznie jest tak że go po prostu nie chcesz i szukasz wymówek ale w to nie wnikam po prostu nie chcesz piszesz rezygnację ale moim zdaniem jak się pochylasz do tego by zostać adminem to widocznie masz na to czasu wystarczająco a z tego tematu winika co innego bo cóż zadecyduje kto inny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 To teraz się zdecyduj czy pobierasz CS 1.6 Cs-Classic z generatorem SID (Skladki nie płacisz bo masz steam i ja o tym wiem tylko ci nie działa ) Czy chcesz zrezygnować z admina i szukałeś tylko pretekstu. Czekam na odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja moge grać na nsie daj mi na dane ip admina i premke po prostu nie moge grać na steamie bo coś się zepsuło jbc pisz na pw/gg krypton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 wyślij mu tylko SID który ci się wygeneruje a on go da zamiast tego co miałeś wcześniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Już dawno to zrobił Sumekler .close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi