Gość Andrzej(*) Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nick:Andrzej^KiedysBedePro Powód:Brak internetu, zrezygnowałem z dostawcy i teraz jadę na tymczasowym, który nie nadaje się do gry. Czas nieobecności:za 5dni kończy mi się wypowiedzenie, czy jak tam to się nazywa, a następną umowę podpisze nie szybciej niż przed 10 lutym Coś od siebie:możecie mi zawiesić admina póki nie będę miał z powrotem stałego neta. Przepraszam za problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Pozdrów starego dostawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 No to czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Szybkiego powrotu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 andrzej skop typa i niech ci internet robia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi